torsdag 29 september 2016

2K till 50K utmaningen: Kassan har ökats med 270%

Huvudmålet under september månad var att öka min startkassa med 100% i min 2K till 50K utmaning. Med andra ord, mina 2000 kr som jag satte in den 1:a september på Betfair skulle någon gång under månaden kliva över 4000 kr. Ett otroligt tufft mål att nå upptill såklart. Vem kan egentligen dubbla sin investering på bara 1 månad ? Men... Det har gått lite bättre än förväntat.


Som bilden här ovanför avslöjar så har min första pregame trading månad inneburit ett plus i kassan på 5397,23 svenska kronor. I procent så är detta en helt makalös ökning med hela 270% !

Får se var alla siffror landar när krutröken lagt sig då det faktiskt är 2 dagar kvar av månaden. Cashen jag tjänat har endast varit genom att handla med odds INNAN fotbollsmatcherna ens har börjat så det är inga större risker inblandat. Alla intjänade pengar är även skattefria och jag kan närsomhelst ta ut dom till mitt svenska bankkonto.

I början på oktober så är tanken att låta ett begränsat antal personer få ta del av samtliga mina pregame lir på Betfair. Det kommer att vara kostnadsfritt men som sagt, kommer endast att ta in ett fåtal då risken annars är att likviditeten på de tradingspel jag skickar ut inte räcker till. Bättre att vara 10-12 personer där samtliga får sina spel matchade än att vara 100 personer där kanske bara 10-15% får sina spel matchade tycker jag. Så det kommer att bli en exklusiv pregame trading grupp kan man säga.

Få en garanterad plats

Du kan enkelt säkra en plats i min pregame trading grupp genom att följa instruktionerna här under:

1. Registrera ett nytt Betfair konto (du behöver inte sätta in pengar än)

2. Skicka ett mail till E-post adressen tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com som innehåller ditt alias på Betfair. 

3.KLART! Du har nu säkrat en exklusiv plats i min pregame trading grupp och kommer därmed aldrig att missa något av mina tradinglir.

Alla ni som redan har ett konto på Betfair kommer givetvis också att få chansen att vara med i gruppen och info om hur du då ska gå tillväga kommer inom kort. 

8 kommentarer:

  1. Nice!
    JAg har ju redan ett Betfairkonto, men om det bara är möjligt så hakar jag gärna på.
    /Janne

    SvaraRadera
  2. Hur gör gör man för att gå med när man har ett betfair konto redan.

    SvaraRadera
  3. Väntar med spänning eftersom jag redan har ett betfair konto jag med men gärna vill vara med på tåget

    SvaraRadera
  4. hur har det gått?

    SvaraRadera
  5. hur ligger du till nudå?

    SvaraRadera