fredag 31 augusti 2012

Tradingspel nummer 102: Chelsea - Atletico Madrid

Tradingmetod: Hedging X

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Har bara en sak att säga, FALCAO KAN MAN LITA PÅ !!!

Kommentar/Analys:


Detta kan man ju lugnt kalla för fradagskvällens godbit i sportväg! Givetvis är fredagsmyset och OLW chipsen på ohotad förstaplats men den här matchen kommer inte långt därefter...

Det är alltså Champions League vinnarna Chelsea som ska möta Europa League vinnarna Atletico Madrid. Matchen kommer att spelas på neutral plan i Monaco.

Chelsea har börjat med 3 raka segrar i Premier League och formen är givetvis väldigt god. Men både mot Wigan och Reading så hade laget svårt att imponera trots att man vann med 2 måls marginal. Senast mot Newcastle var försvaret riktigt bra och även där blev det vinst med 2 måls marginal. 2-0 slutade kampen.

Atletico Madrid har börjat med att spela 1 oavgjord och (1-1 mot Levante) och senast tvålade man till A.Bilbao med hela 4-0 på hemmaplan! Riktigt starkt då Bilbao är ett mycket bra lag i sina bästa stunder.

Den här matchen känns väldigt öppen på förhand. Chelsea har en hel del offensiva krafter och då inte minst den vasse Hazard som redan har visat att han blir giftig för vilka motståndare som helst.

Lägg därtill Falcao som A.Madrid har till sitt förfogande så förstår ni varför Hedging X borde passa in fint idag.

För övrigt så direktsänds matchen på Viasat !

Jag rekommenderar en iskall öl, chips, myskläder och givetvis datorn i högsta beredskap :)