torsdag 30 juni 2011

Pre-trading på Kanada - Frankrike

Oddsen på Kanada - Frankrike har inte rört sig så mycket under dagen. Kanadas odds har exempelvis tradats mellan 2,90-3,0 hela dagen ! Hur kan man då utnyttja detta på ett bra och effektivt sätt ?

Jo, man tradar korta positioner pre-match ! Det är just detta som jag har hållt på med i 2 timmar nu. Endast 620.000 kr har tradats på matchodds marknaden i skrivande stund så det har inte varit så lätt. Men på 2 timmar har jag ändå lyckats få in 5 trades och detta var samtliga med summan 5000 kr. Jag har endast kört 1 tic i taget så nu har jag skaffat mig ett riskfritt spel på Kanada :)

Blir det vinst för Kanada ikväll blir det 475 kr in på kontot annars blir det 0 kr. Alltså ingen förlust :) Här kan man ju välja att gröna ut så man vinner lika mycket hur det än går men jag vill ha lite spänning. Så jag låter det stå så :)

Jag kan inte riktigt förstå varför Frankrike är favorit i den matchen. Alla som såg Kanada spela mot Tyskland förstår också varför... Frankrike imponerade inte på mig mot Nigeria och jag tror stenhårt på Kanada ikväll !

Men vi får se, jag vill iallafall väldigt gärna vinna 475 kr ;)


Klicka Här För Att Börja Sports Trada Hos Betfair!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar