fredag 10 juni 2011

UCD - Shamrock Rovers (Irland, Airtricity Premier Division)

Tradingspel: BOKA "Övriga Resultat" på "Rätt Resultat" marknaden.

Odds: Ska försöka få 7,6 eller 7,8.

Bolag: Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK I Bonus !

Resultat: RÄTT !!! Kanske låter skumt att jag fick rätt på matchen när den slutade 1-6... Men jag valde att gröna ut i minut 16 och ta min vinst :) Då har det inte så stor betydelse att Shamrock vinner med 1-6 efter 90 minuter...

Kommentar:


Inte alla dagar i veckan man tradar på den irländska toppligan... Tror att det är andra eller tredje gången faktiskt.

Men jag tycker mig ah hittat ett prisvärt spel denna gången.

UCD ligger i ingemansland i tabellen kan man säga. Dom ligger just nu på åttonde plats och detta innebär en mindre smickrande nedflyttnings playoff plats. Man har 9 poäng ner till nian Drogheda och man har 11 poäng upp till sjuan Bohemian. Det är nog inte så högt på att man tar åttonde platsen i år.

Då är det lite roligare för Shamrock. Man innehar just nu förstaplatsen i tabellan med 2 poängs marginal ner till tvåan Sligo Rovers. Förlorar man idag är det ingen katastrof för Sligo har en match mer spelad. På 15 matcher har man endast släppt in 6 mål !!! Bra försvar kan man säga.

Man är väldigt snålspelade på bortaplan. Vinner man så vinner man oftast med 0-1. Därför har också 11 av 15 matcher slutat med UNDER 2,5 mål.

Jag tror att man börjar försiktigt idag. Man vill inte släppa till något onödigt mål i början. 0-0 den första kvarten räcker för mig.

Oddset är väldigt bra tycker jag !Inga kommentarer:

Skicka en kommentar