tisdag 28 juni 2011

Tror faktiskt på Nordkorea ikväll !

Om bara några minuter har vi Columbia - Sverige att se fram emot ! Sla bli oerhört spännande att se dom svenska tjejerna i detta VM. Gruppen är tuff, tänker främst på USA och Nordkorea. Columbia bör väl placera sig sist men vi har redan sett några skrällresultat så vad som helst kan hända... Bollen är rund som man säger ;)

Jag har länge suttit och funderat över ett tradingspel i matchen mellan USA och Nordkorea lite senare ikväll. Men hittar inget riktigt värde. Jag tror absolut inte att USA får de så lätt som oddsen säger. Just nu tradas USA i 1,50/1,51. Nordkorea kan vara luriga och dom ger aldrig upp !

Det blir inget tradingspel idag men jag tror på Nordkorea ikväll så jag tar en chansbokning på USA. Jag offrar 400 kr och då blir risken 200 kr om USA skulle vinna. Där finns 2 skäl till att jag gör detta, det första är att jag gillar Nordkoreas spelfilosofi ocj spelidé. En bra dag kan dom slå alla lag !

Sen är ju damfotboll inte jättespännande att titta på och ett litet spel gör allt lite mer intressantare ;) Eller hur ?

Resultat: FEL !!! Nordkorea har MASSOR av chanser i första halvlek men lyckas aldrig få in bollen i mål... USA tar över i andra och vinner matchen med 2-0. Sett till matchen hade ett oavgjort resultat varit rättvist men fotboll är ju inte rättvist vet vi ju ;) Jaja, bara att ta nya tag igen !

Men nu först ska vi heja fram våra svenskar till seger ! HEJA SVERIGE !!!

sportsbettingprofessor.com

3 kommentarer:

 1. Har precis hittat denna blogg, verkar mycket intressant!! Kommer att fortsätta följa den!!
  Ursäkta om min kommentar blir lite "off-topic", men jag har inte riktigt kläm på den här chatten... Håller precis som författaren på med att boka och spela för att få "green out" och måste säga att det funkar alldeles förträffligt! Experimenterar dock en del med annat också och har hittat en metod som ser lovande ut, nämligen att spela på rätt resultat på Betfair. Det finns dock inga "räddningsplankor" i det sättet att spela på, dessutom krävs det ett visst mått av kunskap, så jag undrar lite vad folk tror om följande: jag spelar på 4 till 6 resultat, t ex om hemmalaget är klar favorit spelar jag på 1-0, 2-0, 3-0, 2-1, 3-1 samt övriga resultat. Jag räknar ut en formel för att fördela mina satsningar rätt och sedan inväntar jag resultaten. Har testat på 10 matcher på 48 timmar, hör och häpna, alla har gått in och totalbeloppet på kontot har under denna tid ökat med 85%. Sätter givetvis långtifrån allt jag har per vad, men utdelningen per vad ligger mellan 20 och 30% på det satsade beloppet normalt. Har satt följande resultat:
  Avai-Fluminense 0-1
  Panama-Tyskland 0-2
  Geylang-Woodlands Wellington 1-0
  Elfsborg-Syrianska 2-1
  UCD-Derry 0-3
  Shelbourne-Sligo Rovers 1-2
  Albirex Nigata-Balestier Khalsa 1-0
  Colombia-Sverige 0-1
  Sirius-Hammarby TFF 3-0
  Limerick-Monaghan 5-0(övriga resultat)

  Hög "hitrate" är ett måste och frågan är om man kan hålla detta. Missar man 3 av 10 så går det nog nätt och jämnt runt... Skulle vara kul att höra vad andra tror om detta. Tack för en bra blogg!

  /Micke

  SvaraRadera
 2. Jag tackar för att du gillar bloggen :) Alltid lika uppskattat !

  Då passar jag på att tacka för att du delar med dig. Låter intressant, om du vill så kan du ju skriva utförligt hur du går tillväga när du använder denna metoden så kan jag posta ett inlägg på min blogg ?

  Har du en egen blogg eller hemsida så får du givetvis en länk tillbaka :)

  Intresserad ?

  SvaraRadera
 3. Jag har ingen blogg eller hemsida. Jag kan berätta att jag nu är uppe i 15 raka rätta matcher och en förräntning på mitt totala kapital med 158%, nästan för bra för att vara sant... Jag tänkte ta ett exempel ur verkligheten och det skulle väl inte förvåna mig ett dugg om detta är 16:e gången gillt bara för det... ;-) Men, men, jag gör ett försök:
  Till att börja med ska man hitta en "räknemaskin" på nätet och det gör man på www.arbcruncher.com . Här väljer man multiback, totala insatsen längst ner och så fyller man i de odds man får via Betfair, så talar räknemaskinen om för dig hur du ska fördela den totala insatsen! Jag tänkte lägga ett lir på kvällens match mellan FB Basel - Zestafoni. Basel är ett riktigt bra lag och de ska kunna ta en komfortabel seger hemma mot ett lag från Georgien. Men georgerna kanske lyckas peta in ett slarvmål? Sånt händer ju ofta och det är det som tas i beräkningen på ett bra sätt med detta system. Mitt spel på denna match och oddsen jag fick blev enligt följande(i Euro):
  1-0: odds 11.5, insats 5.92.
  2-0: odds 9.4, insats 7.24.
  2-1: odds 9, insats 7.56.
  3-0: odds 12.5, insats 5.45.
  3-1: odds 11.5, insats 5.92.
  övriga res: odds 3.8, insats: 17.91.

  Under förutsättning att något av dessa resultat går in(och för det tycker jag att sannolikheten är väldigt stor), så är min vinst alltså 18 Euro på 50 satsade. Visst, det kan bli 1-1. Visst, det kanske kan bli 3-2 eller något annat skrällresultat. Någon gång går det såklart åt skogen! Men min historik såhär långt säger mig att detta fungerar jättebra. Kan man hålla denna nivå(vilket jag inte tror) så kommer man att tjäna stora pengar på kort tid. Min uppskattning är att man behöver ha en hitrate på 80%, alltså 4 av 5, för att totalkapitalet ska växa. 3 saker är viktiga i detta: 1) se till att dina vad blir matchade, annars gå ner till närmaste matchbara odds, det kostar inte många ören. 2) lägg ditt spel i lugn och ro, helst långt innan matchen börjar, för annars rör sig oddsen för mycket och det blir omöjligt att hålla koll. 3) Välj inte matcher där utgången är alltför given. Oddset på övriga resultat bör inte vara under 3 gånger pengarna, för då ger det ingen vidare profit...
  Detta system har jag själv upptäckt efter en del experimenterande, men jag tycker det känns väldigt lovande... OK, du måste faktiskt kunna en hel del om fotboll, alternativt vara väldigt påläst, men det kanske de flesta är som håller på med den här typen av verksamhet, eller?

  SvaraRadera