onsdag 22 juni 2011

CSKA Moskva - Lokomotiv Moskva (Ryssland, Premier Division)

Spel: BOKA Oavgjort till oddset 3,95.

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 till oddset 12,5.

Bolag: Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK !

Resultat: RÄTT !!! Lättare kan det inte bli. CSKA gör mål i 13:e minuten och jag grönar då omedelbart ut till en garanterad vinst på 850 kr ungefär. Fler såna här matcher tack ;) Matchen slutade 3-1 som jag också chansade på från början.

Kommentar:


CSKA innehar just nu förstaplatsen i ryska ligan och laget ångar på ordentligt. Eller vad sägs om 7 vinster på de 9 senaste matcherna ? De 2 man inte lyckades vinna spelade man oavgjort så inte en enda förlust på 9 raka matcher ! STARKT !

Laget kan faktiskt göra ett litet ryck i tabellen om det blir vinst idag. Då kommer man att ligga 5 poäng före tvåan och det vill man säkerligen. Inget fel på motivationen alltså.

Lokomotiv går för tillfället inte som något "lokomotiv"... Ursäkta mitt torra humor ;) Men det går lite knackigt för laget just nu. 1 vinst på de 5 senaste talar sitt tydliga språk.

Ett lag i grym form mot ett lag i vacklande form !? Jag tror CSKA tar en liten men ändå säker seger. 2-1 eller 3-1 chansar jag på.

Idag tar jag bara en halvförsäkring då jag tror CSKA petar in ett mål i första halvlek. Gör dom just detta så stänger jag matchen och tar min vinst :)

Men det kan vara riskabelt att bara ha en halvförsäkring på 0-0 så en 1-1 försäkring är heller aldrig fel. Jag kommer att vara aktiv om det skulle gå fel. Men jag har väl aldrig fel, eller ? ;)

Lycka till trading lovers !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar