måndag 27 juni 2011

Mexiko - England (Fotboll VM, Damer)

Tradingspel: BOKA Oavgjort.

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 och även en halvförsäkring på 1-1.

Odds: 4,5

Bolag: Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK I Bonus

Resultat: PLUS MINUS NOLL !!! England gjorde 0-1 ganska tidigt och där fanns gott om tid att gröna ut till en garanterad vinst. Jag blev själv lite girig och tänkte att England skulle göra 0-2 med tanke på matchbilden. Men icke, Mexiko gör 1-1 och det blir också slutresultatet. Jag fyllde på min 1-1 försäkring och klarade mig utan en förlust :)

Kommentar:


Alltid lite lurigt att spela på de inledande matcherna i VM. Man har ju bara sett lagen i några vänskapsmatcher och där kan man inte utläsa mycket tycker jag.

Idag går outsidern England in i turneringen. De flesta tror att Tyskland och Brasilien ska hålla hela vägen men är det något lag som ska kunna spela bra mot dessa är det just England. Även Sverige, Norge och USA är några outsiders som många tror på.

England har inte imponerat speciellt mycket i vänskapsmatcherna inför VM. I förra matchen förlorade man över Australien med 0-2... Jag kan egentligen inte säga att det är dåligt då jag inte alls har koll på Australiens lag.

Men nu är det VM vi snackar om och dä höjer sig de flesta ett snäpp. Jag tror på England idag.

Mexiko då ? Dom spelade en vänskapsmatch mot Sverige och förlorade där med 2-0. Jag tittade lite på den matchen och det var ingen höjdare precis. Mexiko ska inte räcka till idag. Kör med hög insats då jag tror stenhårt på detta :)

Gör England mål stänger jag matchen direkt. Oddset kommer att stiga väldigt mycket och vinsten blir härlig !Inga kommentarer:

Skicka en kommentar