tisdag 7 juni 2011

Bosnien/Herzegovina - Albanien (EM-Kval)

Tradingspel: BOKA Oavgjort.

Odds: 4,3

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 och helförsäkring på 1-1.

Bolag: Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK Gratis !

Resultat: RÄTT !!! Men... Bosnien gjorde ju mål lite för sent ! Jag hade då redan hunnit bygga på min 0-0 försäkring till en 75% försäkring. När 1-0 kom så arbetade jag istället med 1-1 och fyllde på den till en 75% försäkring. 2-0 kom i 91:a minuten och vinsten var då säkrad :) NYA PENGAR PÅ KONTO !

Kommentar:


Bosnien åkte till Rumänien för att plocka poäng i förra matchen men det gick inte sådär värst bra. Förlust med 3-0 och nu ligger man faktiskt bakom Albanien i tabellen ! Inte bra.

Albanien spelade ingen match i fredags eller lördags så man kommer utvilade till den här fighten. Jag tror att man kommer att sikta på att få med sig 1 poäng hem och det defensiva spelet prioriteras högt idag.

Bosnien måste börja vinna nu och helst mot motstånd som Albanien. Jag säger inte att Albanien är dåliga, tycker faktiskt att dom kan spela en riktigt trevlig fotboll men idag blir det tufft. Bosnien kommer att bäras fram av sina hemmafans och idag blir det vinst ! Tror att det kommer att bli tight så jag chansar på 1-0 eller 2-0.

Oddset för 0-0 är lite snålt med tanke på det höga boka oavgjort oddset men det är ändå godkänt i mina ögon.

Jag fick odds 13,0 på 0-0 och 9,2 på 1-1.

Kom igen nu Bosnien !!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar