söndag 26 juni 2011

Fotbolls VM Börjar Idag !

Då var det dags för fotbolls VM för damer idag :) Det har jag länge sett fram emot. Där finns ju många damlandslag som rent ut sagt är värdelösa och det blir väl några 7-0 matcher även i detta VM. Men det är inget kul att se. Roligare att se spännande matcher.

Idag kör det igång kl 15:00 med Nigeria - Frankrike. Frankrike är rätt stor favorit. Men Nigeria har visat prov på kämpargöd i många matcher och "bara" förlorat med 1-2 måls marginal. Inget blåbärslag alltså.

Lite senare ikväll går en av favoriterna att vinna hela VM in i turneringen. Tyskland. Dom ska försöka besegra Kanada och det borde dom väl göra utan större svårigheter. Men man vet aldrig...

Jag hade tänkt att titta på båda matcherna och även ticktrada. Blir lite svårt med tanke på att där inte är så många pengar i omlopp. Men man kan nog få in några hundralappar utan svårigheter :)

Letar också efter ett bra tradingobjekt som jag kan slänga upp på bloggen. Inte helt omöjligt att något kommer upp snart så glöm inte att kika in igen ;)

Förresten, alla nya kunder får just nu spela gratis för 100 kr på Betfair Arcade. Dumt att inte utnyttja det ;) Klicka på länken nedanför för att bli ny kund hos Betfair.

Klicka Här För Att Få 100 Kr På Betfair Arcade

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar