onsdag 29 juni 2011

Lilleström - Start (Norge, Tippeligan)

Tradingspel: BOKA Oavgjort
Odds: 4,2

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 till det höga oddset 23,0 och även en halvförsäkring på 1-1 till oddset 9,4.

Tradingbolag: Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK I Bonus !

Resultat: RÄTT !!! 0-0 står sig till halvlek och en liten bit in på andra halvlek men i 61:a minuten gör Lilleström 1-0 ! Jag var beredd att fylla på min 0-0 försäkring i 65:e minuten men detta behövdes då inte. Först grönar jag ut på matchodds marknaden och sedan tradar jag ur 1-1 försäkringen också. Oddset för 1-1 var ungefär detsamma som startoddset så där blev ingen förlust :) Grym vinst blev där ! Lite tur med ett så sent mål men ibland får man faktiskt ha lite tur också ;)

Kommentar:


Lilleström har förkrossande statistik mot Start, eller vad sägs om 9 vinster på de 10 senaste mötena lagen emellan ? Då räknar jag bara in de matcher där Lilleström står som hemmalag. Sist Start tog någon poäng var 1994 då matchen slutade 2-2... Man kan alltså minst säga att Start har stora problem på bortaplan.

Ser man till dagsformen på de båda lagen så har Lilleström 2-1-3 på de 6 senaste matcherna. Start har sämst dagsform om man ser till alla lag de 6 senaste matcherna. 1-1-4 skrämmer inte slag på många motståndare...

Jag tror att hemmaplansfördelen och den förkrossande statistiken talar för sig själv idag. Detta ska Lilleström BARA VINNA enligt mig. Start har dåligt självförtroende och kommer säkerligen att backa hem i början av matchen och satsa på vassa kontringar men jag tror inte detta hjälper.

Tror det blir en komfortabel seger för hemmalaget och denna gången ska jag inte göra misstaget att inte gröna ut om det blir 1-0. Då grönar jag ut på matchodds marknaden och även 1-1 försäkringen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar