fredag 3 juni 2011

Det kan både vara lönsamt, roligt och vinstgivande att spela bingo

Jag har alltid gillat att spela olika spel på internet. Helst med pengar involverat. Det blir helt enkelt lite mer spännande och roligare. Men på senare tiden har jag börjat spela bingo alltmer.

Den enkla anledningen till detta är att jag tycker att det är så förbaskat roligt ! Kanske inte så många som är 22 år som håller med mig men så är det. De flesta bingosidor försöker ju locka sina kunder med olika bonusar såsom att man får 50-100 kr direkt när man reggar ett konto eller att man får 100% insättningsbonus första gången man sätter in pengar.

Jag har själv reggat mig på ungefär 6 eller 7 bingosidor och utnyttjat deras bingo bonusar. Detta bör alla göra då man ofta får 50 eller 100 kr bara för att man skaffar sig ett konto hos dom ! Sen kan du spela och göra vad du vill med dessa. Du har chansen att vinna massor av pengar utan att investera dina egna.

Jag har faktiskt lyckas vinna bingojackpotten 1 gång i mitt liv. Nu var det ju inga miljoner precis men jag vann 6432 kr. Jag blev superglad !

Har även vunnit småsummor några gånger som 100 kr till 300 kr men 1 gång så log fru fortuna mot mig !

2 kommentarer:

  1. Vad har hänt med chatten??

    SvaraRadera
  2. Den kommer tillbaka snart ! Där finns folk som gillar att spamma har jag märkt :/ Så därför ska jag försöka fixa något där man kan bli medlem istället. På så sätt slipper vi spammare.

    SvaraRadera