lördag 6 december 2014

Linan på över 0,5 mål är för bra för att motstå!

Jag blev lite överraskad när jag såg att Pinnacle har lagt linan på att Newcastle ska hålla sig under eller kliva över 0,5 mål i matchen mot Chelsea. Hade man spelat på bortaplan så hade jag förstått linan men på hemmaplan !? Då hade jag nog satt Över/Under 1 mål om jag hade fått bestämma.

Visst, man har tappat lite form efter en riktigt fin period. De två senaste har inte varit några smällkarameller direkt. 1-0 förlust mot West Ham och nu sist blev det 1-1 borta mot Burnley. Men... två raka bortamatcher och nu ska man lira hemma på Saint James' Park igen och när man ska möta serieledarna bör man vara ganska taggade!

Finns inte så mycket att säga om Chelsea. Man är oerhört stabila och kompakta i försvarsspelet och offensiven är inte heller den särskilt klen. 33 mål på 14 matcher. Nuff said...

Jag är megasupporter när det gäller Chelsea men idag tror jag inte att man håller nollan. Över 0,5 mål för Newcastle ger 1,83 i odds. De oddset hugger jag ner med en nyslipad yxa på direkten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar