onsdag 3 december 2014

1 mål på de 5 senaste matcherna... (speltips 117)

Evertons 2-1 förlust mot Tottenham var inte alltför rättvis tyckte jag. Man spelade bra och borde fått med sig 1 poäng i den matchen. Innan den förlusten så hade man 5 raka utan förlust (3 vinster, 2 oavgjorda) Lite enklare motstånd idag och på hemmaplan. Odds för en Everton vinst ligger på runt 1,50 och det anser jag vara ett hyfsat "korrekt" odds.

Laget har haft en lite sisådär inledning när det gäller hemmaspelet. 2-2-2 med målskillnaden 12-12 är inte alltför imponerande... Idag känns det som att man har en riktigt fint läge att bättra på den statistiken på det positiva hållet.

Hull har inte gjort sina fans särskilt glada på sista tiden. 4 raka förluster, 6 raka matcher utan någon vinst och endast 1 mål framåt de senaste 5 matcherna... Kort och gott. uselt!

Läste följande på en bettingsida:

"Everton have scored at least 2 goals in 11 of their last 12 home matches."

Ganska intressant fakta. Sannolikheten för att Everton ska vinna idag är stor, faktiskt så stor så att jag hoppar över den raka 1:an till 1,55 och istället väljer att satsa på följande spel:

Tips: Everton -1 (VOID om Everton vinner med exakt 1 mål)

Odds: 1,925

Spelbolag: Pinnacle


Jag tänker även försöka mig på ett tradingspel i den här matchen och jag väljer att köra safe och satsa på en säker men stabil vinst med 2 olika försäkringar.

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring och även en halvförsäkring

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL PÅ TRADINGLIRET !!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar