tisdag 9 december 2014

Oddset 2,03 spelas med tung insats!

Olympiakos förlorade när de spelade i Malmö med 2-0 och det var inte alltför väntat. Men det var på bortaplan. Hemma i Grekland är man oförskämt starka och det är egentligen rätt otroligt att där kan vara sån skillnad på hemma och bortaspel. 3-2 mot Atletico Madrid följdes upp av en 1-0 vinst mot Juventus... Inga blåbärsgäng direkt!

Sista gruppspelsmatchen är detta och grekerna har fortfarande chansen att knipa andraplatsen som innebär vidare spel i Champions League men då krävs det seger mot Malmö. Inget annat.

Malmö har ingen chans på avancemang till åttondelsfinalerna men man har trots detta fortfarande något att spela för, nämligen en Europa League plats. Förutsättningarna kunde varit ljusare. Man måste vinna den här matchen. Oavgjort räcker inte speciellt långt.

Det kommer garanterat att bli en helt annan match än den vi fick bevittna när Malmö lirade hemma. Var så säkra. Olympiakos, med sina fanatiska hemmafans, kommer att bli en fruktansvärt svår nöt att knäcka för "di blåe".

Jag har riktat in mig på ett trevligt litet spel som jag anser ha alla chanser att gå in. Nämligen:

Olympiacos (corners) -2,5 -3 (även -2,75)

Odds: 2,03


Bolag: Pinnacle

Olympiakos vann "hörnmatchen" nere i Malmö med 2-7 och då var man allt annat än bra... Idag kommer man att vara ett helt annat lag och man lär även sätta stort tryck på Malmö från första minuten. Med andra ord, en hel del hörnor kommer garanterat att skapas!

Intresserad av en passiv inkomst ? Jag hjälper dig att komma igång och det kostar inte dig ett enda öre för att få ta del av informationen! Klicka in dig här.

Ska jag gissa resultat på vad hörnmatchen kan tänkas bli så säger jag 11-3.

Oddset 2,03 smakar mumma!

Lirar även med följande sports trading metod:

Tradingmetod: Storfavoritsmetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Här kör jag 2 halvförsäkringar

Resultat:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar