måndag 28 april 2014

Tradingspel nummer 56: Sassuolo - Juventus

Känns som en helt klockren match och lira med Huvudsystemet! Men jag spänner på "säkerhetsbältet" rejält den här gången och kör med 2 olika försäkringar. Och här är anledningen...

Sassuolo slåss för sin existens i Serie A. Det är ohyggligt tight nere i botten då Sassuolo har 28 poäng (strax ovanför strecket) medans Bologna (strax under strecket) har samma antal poäng men bättre målskillnad... Men då har Sassuolo spelat en match mindre och dagens match är därför sådär viktig som en match kan bli när den är som viktigaste. Typ så :)

Juventus slåss för något helt annat. Nämligen ligatiteln. Ser väldigt bra ut då man ligger 5 poäng före Roma med en match mindre spelad. Vinst idag och avståndet blir 8 poäng med sammanlagt 9 poäng kvar spela om. Då lär nog titeln hamna i Turin om detta skulle ske.

Som sagt, en väldigt viktig match för båda lagen och jag tror definitivt inte på någon målfest. Sassuolo vet hur bra offensiv Juventus har och man kommer därför att försvara långt ner i plan. 1 poäng vore helt okej med tanke på motståndet. Juventus vet även dem hur svårt det kan vara att spela mot lag som slåss för sin Serie A existens så därför lär man vara på sin vakt och ta det lugnt i matchen.

Huvudsystemet med 2 försäkringar ska bara innebära en sak och det är NYA PENGAR PÅ BETFAIRKONTOT !!!

Häng på vettja !

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: 75% försäkring samt en helförsäkring.

Resultat: FÖRLUST !!! Nästan plus-minus-noll men det blev inget drömscenario i matchen och här tog jag inga onödiga chanser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar