lördag 16 november 2013

Tradingspel nummer 144: Real Jaen - Zaragoza

Tradingmetod: Variant 2 På Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" och halvförsäkring på "resultat 2"

Resultat: KLOCKREN VINST !!!

Kommentar/Analys:


Zaragoza har en hel del problem idag. Luis García, Abraham, Acevedo, Montanés, Paglialunga saknas. Tränaren har kallat 2 juniorer till dagens match pga av detta. Formen är inte heller så bra. 2 oavgjorda och 2 förluster på de 4 senaste matcherna. Laget var i Primera Division förra säsongen men har sedan dess tappat massor utav spelare.

Real Jaen är nykomlingar och har gjort det bra hittills. Man har inga skador eller avstängningar. Man har en riktigt vass anfallare i form av Jona som nu har gjort mål i 6 raka matcher. Det var länge osäkert om han skulle deltaga idag pga av en skada han ådrog sig i förra matchen men rapporterar säger att han ska starta i dagens match.

Bör bli en ny och säker tradingvinst med Variant 2 På Cashmakermetoden !

2 kommentarer:

 1. Hej vad betyder tradingspel? hur spelar man det? kan man vinna mycket pengar?
  Mvh Martin

  SvaraRadera
 2. Tjena Martin,

  Ett tradingspel är ett spel som läggs på Betfair. Istället för att förlita sig på turen, som man gör när det gäller betting, så påverkar man sitt spel under tiden matchen spelas. Det kallas för sports trading.

  Här på bloggen lägger jag ut tradingspel med metoder från Fotbollspengar 5.0 och alla som har köpt produkten kan kopiera spelen rakt av och förhoppningsvis vinna pengar :)

  Man kan vinna en hel del pengar. Själv drar jag in ett par tusenlappar varje månad och det genom att använda mig av trading strategierna som finns i Fotbollspengar 5.0 materialet.

  SvaraRadera