lördag 2 november 2013

Topptipset - Vecka 44 - LördagResultat: 6 rätt. Hull vann efter 2 Sunderland utvisningar och Birmingham visade samma gamla takter igen... 399 kr blev utdelningen. 

Fulham åkte ut i Ligacupen mot Leicester i veckan och coachen Martin Jol sitter väldigt löst... Man möter United, som har uppåtgående form, i helt fel läge och en vinst är väldigt osannolikt. Man kommer säkert att göra allt för att få med sig 1 poäng.

Hull är otroigt skadedrabbat och man saknar Brady, Aluko, Bruce, Chester, Graham, Koren och McGregor till dagens match. Krydda detta med att man spelade 120 minuter mot Tottenham i Ligacupen i veckan... Sunderland vann äntligen sist och det var inte vilken match som helst. Det var derbyt som Newcastle! Man har fått in en ny tränare i Gustavo Poyet och jag tror att han är rätt man för jobbet. Sunderland känns som dagens drag men Hull kommer att kämpa för att få med sig 1 poäng. X2 känns stabilt.

City ska inte tappa poäng mot Norwich. Bortalaget har fantastiskt svårt att producera något framåt och till dagens match förväntas Bennett, Snodgrass, Redmond, van Wolfswinkel och Tettey inte kunna delta. Känns inte lönt att slöas ett kryss med dessa förutsättningarna. City kommer att dominera från start till mål.

På förhand borde Stoke mot Southampton bli den målfattigaste Premier League matchen genom tiderna ;) Skämt åsido, Stoke har överraskat de senaste två matcherna (Ligacupen inräknad) med en hel del mål men det ska mycket till om man ska kunna göra mål på Southampton idag. Man har inte vunnit på 6 matcher och inte mycket talar för att man börjat göra det idag mot ett lag som har en ramstark defensiv.

WBA känns extremt ostabila för dagen. Man blandar och ger och just nu vet man inte riktigt vad man kan förvänta sig... Crystal Palace sparkade coach Holloway efter väldigt dåliga resultat. Ny tränare är inte klar än. Svår match att tippa men jag tror inte CP vinner.

Jag gör det inte så svårt i matchen mellan West Ham och Aston Villa. Båda lagen har väldigt svårt att göra mål och blir där mål så slutar antagligen matchen 1-0 eller 0-1. Men jag tror på 0-0 så jag spikar krysset. Annars så kan 1-1 vara ett gångbart resultat då det lag som eventuellt gör första målet kommer att backa hem och säkert släppa in 1-1.

Birmingham har visat prov på bättre kvalitet när man först spelade 1-1 borta mot Derby för att sedan hämta upp ett 1-3 underläge till 3-3 mot Stoke i veckans Ligacup. Man verkar va på gång och Charlton är svårslagna men 1X känns stabilt.

"Boro" har sparkat Tony Mowbray och detta resulterade i att man vann med 4-0 mot Doncaster... Men ingen ersättare har fyllt tränarposten inu. Blackburn har ingen vidare form och matchen är ytterst svår att sia om så jag gör det enkelt med en "helis".

Mitt system kostar idag 96 kr att lämna in och Topptipskupongen hittar du på länken här nedanför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar