måndag 4 november 2013

Topptipset - Vecka 45 - MåndagResultat: 4 rätt... Villareal vann efter mål i den 90:e minuten. Antalyaspor fick bara 2-2. Genclerbirligi vann med 2-0 och Troyes spelade bara 1-1 trots en tidig Brest utvisning... Det kunde nästan inte gått sämre... Utdelningen blev fina 3089 kr. 

Chievo gjorde en riktigt bra insats mot Roma trots 1-0 förlusten och idag tror jag utdelningen kommer. Bologna har visserligen två raka vinster men det blir ingen walk in the park ikväll. Chievo kommer att göra allt för att minst ta 1 poäng och enligt mig finns värdet i krysset.

Elche mot Villareal känns som dagens mest svårtippade matchen. Jag utelämnar tvåan då "de gula ubåtarna" inte har visat upp något bra spel på bortaplan än så länge. Elche blir en svår motståndare att knäcka.

Aberdeen har gjorts till för stor favorit. Visst, laget har visat upp en grym defensiv på sistone och man ligger bra till i tabellen. Man slog även Partick i september månad med 0-3 på bortaplan... Men Partick spelade jämt mot Celtic och man har även vunnit borta mot Inverness som ligger på en 2:a plats i tabellen så det finns chans för skräll ikväll...

Dagens "säkraste" tycker jag vi hittar i Antalyaspor. Laget har vunnit de 7 senaste hemmamatcherna mot Kayserispor och formen är mycket god. Bland annat så spelar Milan Baros i hemmalaget. Bör bli en stabil hemmavinst.

Har ingen alls tanke när det gäller match nummer 5. Helgardering känns helt rätt.

Eskisehirspor har faktiskt bara förlorat 1 av de 10 senaste matcherna mot Genclerbirligi. Formen är riktigt bra och X2 bör räcka.

Köln mot Union Berlin. Ettan mot tvåan i tabellen. Derby. Köln har blivit en aning för stor favorit och jag har svårt att välja sida. Helis!

Dagens drag hittar vi utan tvekan i match nummer 8. Brest saknar några utav sina allra bästa spelare och dessa är Bruno Grougi (9/2), Wilfried Moimbé (9/0), Benoît Lesoimier (7/0), Geoffrey Dernis (10/1) och Nicolas Verdier (12/5). Den första siffran inom parentesen är hur många matcher spelaren har medverkat i och den andra siffran är hur många mål spelaren har gjort.

Nicolas Verdier är utan tvekan det allra största avbräcket då han har gjort samtliga av Brests mål i de 4 senaste matcherna !

Med andra ord, Brest saknar nästan alla de spelare som har gjort deras mål den här säsongen...

Troyes är i riktigt fin form med 4 vinster på de 5 senaste matcherna och man har även gjort 14 mål på dessa 5 matcher ! Med tanke på förutsättningarna idag så känns det som en otroligt prisvärd tvåa till runt 35% !

Mitt system kostar idag 108 kr att lämna in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar