måndag 4 november 2013

Premiären är avklarad!

Igår var det premiär för min del när det gällde att tipsa om tradingtips på Fotbollspengar Sportz facebook sida. Det var av denna anledningen att inte tradingtips publicerades på bloggen under gårdagen. Tanken är att jag ska tipsa om spel på deras facebook sida varje söndag hädanefter och det var riktigt kul och responsen från alla var enbart positiv :)

Hur gick det då ? Första spelet satt som en smäck där jag använde mig av No4-Strategin i matchen mellan Lazio - Genoa. Andra matchen var mellan Levante - Granada och där använde jag Cashmakermetoden. Där blev resultatet plus-minus-noll.

Skulle egentligen bara tipsa om två spel igår men efter lite undersökningar så valde jag även Halmstad - Brommapojkarna. Där körde jag No4-Strategin och även Resultatmetoden 1. Där blev vinst med No4-Strategin men en liten förlust med Resultatmetoden 1.

Med andra ord, dagen bjöd på plus i kassan både till mig och alla traders som valde att rygga mina spel! Det är ju min tanke varje gång så jag blev nöjd över min prestation :)

För övrigt så använde jag mig av PMT verktyget för att casha in under helgen innan fotbollsmatcher startade. Gick väldigt bra och inkomsten blev runt 600 kr på 3 matcher. I 2 matcher lyckades jag sno åt mig ett par tick på resultatmarknaden men i den 3:e matchen blev det förlust. Men ändå 600 kr och det är inte helt fel på 2-3 timmars jobb.

Den här veckan bjuder bland annat på Champions League fotboll under tisdagen och onsdagen och även då ska jag använda mig av PMT. Det är ett jäkligt smart sports trading verktyg måste jag säga. Det blir även tradingtips på CL matcherna med Fotbollspengars metoder så håll koll under tisdagen och onsdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar