torsdag 21 november 2013

Få $88 hos 888 poker utan krav på någon insättning!

Poker, och inte minst varianten Texas Hold'em, har blivit fantastiskt stort de senaste åren. När "boomen" kom till Sverige så var vi många som testade lyckan vid pokerbordet (även undertecknad) och det var minst sagt en spännande upplevelse. Jag själv började spela med små summor och tanken var självklart att kunna försörja mig på inkomsterna från pokerspelandet när jag hade samlat på mig mer erfarenhet men min "karriär" kom aldrig igång riktigt.

Jag insåg ganska snabbt att jag inte var någon bra pokerspelare. Jag hade inte riktigt den rätta kylan så jag förlorade pengar istället för att tjäna några. Men det är som sagt ett riktigt spännande och adrenalinhöjande spel så jag har inte slutat att spela även fast det inte blir så ofta nuförtiden. Skulle jag bli spelsugen så laddar jag upp min pokerklient hos spelsajten 888. Gratis nedladdning finns tillgänglig här.

Det fanns två olika anledningar till att jag valde att starta upp ett konto hos 888:

1. 888 poker online sajten är på svenska och det är ett stort plus. Finns en del större aktörer men en del av dessa erbjuder inte svenska som språk.

2. Man får $88 vid registrering. Ingen insättning krävs! Att man får gratispengar utan att behöva sätta in egna pengar är ganska ovanligt så det fanns inte mycket att tveka på här. Det enda man behöver göra är att ladda ned pokerklienten och ange en giltig E-post adress. Sen får man in sina $88 på sitt konto och är därmed redo att spela.

Det är perfekt om man t.ex inte är en erfaren pokerspelare utan bara vill prova. Man behöver då inte riskera sina egna pengar från början och det kan kännas tryggt att veta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar