lördag 2 november 2013

Tradingspel nummer 140: Newcastle - Chelsea

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: Blev inte riktigt som jag hade tänkt... Här va man tvungen att vara aktiv genom matchen för att undvika en stor förlust och tanken va att gå plus-minus-noll men det blev ändå en liten förlust. Nya tag !!

Kommentar/Analys:


Newcastle har bjudit på en svajande inledning i Premier League den här säsongen. Man har t.ex förlorat mot Hull på hemmaplan för att sedan spela oavgjort mot Liverpool på hemmaplan... Finns inte så stor logik i det. Nu sist blev det förlust mot krislaget Sunderland med 2-1. Man var även igång i Ligacupen i veckan och där blev det respass efter en 0-2 förlust mot Man City efter förlängning.

Självförtroendet är absolut inte på topp och man har även stora defensiva problem då man saknar lagkaptenen Coloccini, Steven Taylor och Paul Dummet. De två förstnämda är megaavbräck och där har vi nog en stor anledningen till att Newcastle har varit grymt ostabila i defensiven såhär långt.

Mitt favoritlag Chelsea trummar på i en rasande och på de 5 senaste matcherna har man tagit 4 segrar och spelat en oavgjord. Den oavgjorda matchen var mot Tottenham på bortaplan så det är mer än godkänt tycker jag. Fernando Torres verkar ha hittat rätt när Mourinho tagit över rodret igen och hittar målet rätt ofta nuförtiden.

Självförtroendet hos Chelseaspelarna måste verkligen vara på topp efter 2-1 vinsten mot Man City i ligan och nu i veckan vann man borta mot Arsenal med 0-2 i Ligacupen !

Chelsea har grymt giftiga offensiva krafter och på de inledande 9 matcherna har man producerat 16 mål. Det enda orosmolnet på himlen är att man hittills bara har gjort 4 mål på bortaplan och tagit 5 poäng och detta gör så att man ligger på en 13:e plats i bortastatistiken i hela Premier League. Men då har man också bara spelat 4 bortamatcher...

Men med tanke på förutsättningarna som vi har så känns "Säkerhetsbältesmetoden" som det smarta valet idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar