onsdag 13 november 2013

Tradingspel nummer 143: Mexiko - Nya Zealand

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: NY VINST !!! Här såg vi ännu en gång varför trading är mycket lönsammare än traditionell betting...

Kommentar/Analys:


Mexiko ska vara extremt glada att dem ens får spela playoff match till VM nästa år. I sista gruppspelsmatchen förlorade man mot Costa Rica med 2-1 och det var tack vare att USA besegrade Panama som Mexiko knep playoff platsen. Det har inte riktigt gått att känna igen laget på senaste tiden och på de 4 sista gruppspelsmatcherna tog man bara 1 vinst och förlorade 3.

Laget hade även stora problem i årets Gold Cup och där blev man utslagna mot Panama i semifinalen.

Av denna anledningen så har tränaren i Mexiko bestämt sig för att bara använda sig av spelare från den inhemska ligan i matcherna mot Nya Zealand så följande spelare kommer inte att ingå i truppen:

Målvakten Ochoa ( Ajaccio ), försvararna Reyes ( Porto ) och Moreno ( Espanyol ), mittfältarna Guardado ( Valencia ), Ayuino ( Villareal ) och Herrera ( Porto ), och i anfallet kommer Mexikos största stjärnor att saknas, Dos Santos ( Villareal ) samt Javier Hernandes ( Manchester United )

Det är med andra ord inga duvungar som kommer att saknas på planen...

Nya Zealand visade i förra VM:et att man inte var någon slagpåse i gruppen. Man stod upp riktigt bra mot t.ex Italien och liksom då har man fortfarande ett riktigt bra försvarsspel. Man vann sin grupp rätt så övertygande med en målskillnad på 17-2 men det ska ju sägas att lagen man har mött inte är av högsta rang. Eller vad sägs om Tahiti, Salomonöarna och Nya Kaledonien.....

Men... idag möter man ett stukat Mexiko med endast inhemska spelare som har all press på sig i världen. Nya Zealand kan överraska och då där både är hemma- och bortamöte så kommer nog gästerna att försöka få med sig ett bra resultat idag. Man lär ju inte få ett bättre läge än detta. Jag väljer No4-strategin med hög insats !

Då Mexiko saknar några av sina bästa offensiva krafter så tror jag även på en oddssänkning under dagen när det gäller UNDER 2,5 mål på Betfair. Har därför lagt lite pengar på UNDER till ett riktigt fint odds. Tanken är självklart att gröna ut innan matchstart som är 21:30 ikväll svensk tid. Det har redan börjat att sänkas hos en del bookmakers så det ser bra ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar