fredag 30 augusti 2013

Tradingspel nummer 99: 1860 München - Sandhausen

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: RÄTT !!! Lite oväntat att Sandhausen vann med 0-2... Men det kvittar ju när man ändå kan casha in :)

Kommentar/Analys:


1860 München har börjat Bundesliga 2 bra och har efter 5 spelade matcher skrapat ihop 9 poäng. 3 vinster och 2 förluster. Precis som förra säsongen så kommer man säkert att vara med och slåss om uppflyttning till den högsta serien.

Man har hunnit med att spela 2 hemmamatcher och båda dessa har resulterat i vinster mot Frankfurt och Ingolstadt.

Sandhausens Bundesliga 2 äventyr har börjat knackigt. På 5 matcher har man ännu inte lyckats vinna någon match men man har iallafall spelat ihop 3 poäng. Laget går en riktigt tuff säsong till mötes och idag blir det inte lätt... På sina 2 första bortamatcher har man förlorat och även blivit "nollade" i målprotokollet.

För övrigt så är det fredag idag och en härlig fotbollshelg knackar på dörren ! Så håll ögonen öppna under lördagen och söndagen för då är det tänkt att riktigt prisvärda tradingspel ska publiceras :) Förhoppningsvis så kommer det att bli en riktigt lönsam helg !!!

Många har även påpekat att sajten där man kan köpa Fotbollspengar 5.0 inte är uppdaterad. Där står att SPORTZ och alla andra bonusgrejer ingår fram tills den 31:e maj 2013. Det var ett tag sedan... Men jag kan försäkra alla om att SPORTZ ingår och även alla de andra bonusprodukterna om man köper. För att surfa vidare till sajten så kan du klicka på denna länk.


2 kommentarer:

  1. Ja, den satt ju fint, trots att den egentligen gick åt pipsvängen. Men matchen visar också hur bra det kan vara med försäkringar. Lugnt spel trots Sandhausenledning.

    Bra klirr i kassan på den, ser fram emot fler tradingtips, flytet verkar ha infuinnit sig!
    Janne

    SvaraRadera
  2. Där ser man hur mycket bättre det är med trading istället för traditionell betting. Man kan casha in fast "fel" lag vinner :)

    SvaraRadera