söndag 11 augusti 2013

Tradingspel nummer 95: Gefle - Mjällby

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" och halvförsäkring på "resultat 2"

Resultat: NY VINST !!! Nu är jag på gång igen :) Grattis till alla som valde att rygga!

Kommentar/Analys:


Innan säsongen startade så hade jag tippat att Gefle skulle komma före Mjällby i tabellen. Så är inte fallet just nu och Gefle ligger faktiskt farligt nära nedflyttning... Det är 3 poäng ner till Öster som just nu ligger näst sist och det är bara 1 poäng ner till Halmstad som har playoff platsen för nedflyttning. Inte många som väntade sig att Halmstad skulle besegra Åtvidaberg igår...

Gefle är ett svårslaget hemmalag. Man har bara torskat 1 gång under säsongen. Raden är 3-5-1. Med den raden borde man väl ha ett bättre tabell läge ? Tyvärr sätter bortaspelet käppar i hjulen där man inte har lyckats vinna inu... Statistiken talar sitt tydliga språk. 0-4-5.

I förra hemmamatchen tog man en rejäl skalp när självaste Malmö FF besegrades med 2-0.

Innan förlusten mot Norrköping så hade Mjällby inte förlorat på 4 matcher. Man hade i och för sig bara 1 vinst och 3 oavgjorda men det är ändå starkt att inte förlora matcher. På bortaplan är det lite si så där. 2-5-5 lyder statistiken.

Mjällby har hamnat lite i ingenmansland i tabellen. Man har 10 poäng upp till Europaplats och man har 10 poäng ner till nedflyttning. Men man kan iallafall spela avslappnat. Pressen ligger på Gefle i dagens kamp.

Cashmakermetoden är en av mina favoriter och här går det att tjäna riktigt fina pengar och det är just detta som jag strävar efter idag :) Let's gooooooo !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar