onsdag 14 augusti 2013

Tradingspel nummer 97: Nordirland - Ryssland

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 75% försäkring

Resultat: DETTA BLEV JU MINDRE BRA...

Kommentar/Analys:


Idag är det väldigt många vänskapsmatcher men dessa brukar inte precis locka till spel... Lagen är inte precis 110% motiverade och med tanke på att alla ligor snart ska köra igång så vill nog spelarna undvika onödiga skador. Men... Det spelas faktiskt en VM-Kval match och på denna är det tänkt att vi ska vinna cash idag :)

Nordirland har det kämpigt i grupp F. Man ligger på delad sistaplats med Luxemburg och på 5 matcher har man endast spelat ihopa 3 poäng. Man har inte vunnit inu, utan det är 3 oavgjorda... Man är oerhört ojämna i sina prestationer. Som exempel så har man spelat 1-1 på hemmaplan mot både Luxemburg och Azerbaijan men sen lyckades man även åka till Portugal och spela 1-1... Hyfsat skumt vill jag påstå.

Sist blev det en 0-2 förlust mot Israel på hemmaplan och när man mötte Ryssland på bortaplan förlorade man med 2-0.

Ryssland har på 5 matcher spelat in 12 poäng. Man hade full pott innan senaste matchen mot Portugal. Där blev portugiserna för svåra och förlusten skrevs till 1-0. I och med den vinsten så övertog Portugal förstaplatsen i grupp F. Men man ska inte glömma att Ryssland har spelat 2 matcher mindre än Portugal ! Därför kan man med en vinst idag koppla ett järngrepp om förstaplatsen.

Laget har lyckats producera 8 mål framåt och bara släppt in 1 mål bakåt på 5 matcher. Det är inte fy skam. Fast man bör ta i beräkningen att grupp F inte är någon höjdargrupp så man ska förmodligen inte dra några större slutsatsar av detta...

Nu är jag uppe i 3 raka vinster sen höstsäsongen startade och idag talar ALLT för den fjärde raka :) Jag kör med hög insats !

Är du sugen på att rygga mina tradingspel och öka ditt Betfairkonto varje vecka ? Då behöver du ett medlemskap hos Fotbollspengar 5.0 ! Mer detaljer om denna succéprodukt hittar du här. Nu är ett perfekt tillfälle att lägga vantarna på produkten då Premier League startar på lördag !!!

2 kommentarer:

  1. Hej, Rasmus
    Ha du tagit semester igen i början på säsongen? Saknar dina tradings tips:) MVH/Suza

    SvaraRadera
  2. Jag har varit i Spanien 1 vecka så därför har inga spel publicerats. Men nu ska jag köra igång igen på allvar ! :)

    SvaraRadera