lördag 31 augusti 2013

Topptipset Vecka 35 - 31 Augusti



Resultat: 7 rätt. Här blev jag otroligt besviken !!! Stoke gör mål i 82:a minuten och utdelningen landar på 9538 kr !!!!!!!!!!!!!! Så nära...

Det var ett tag sedan men nu tänkte jag dra igång mitt Topptips tippande igen! Hoppas på fina vinster :)

Spikar i 3 matcher idag. Newcastle har inte börjat så bra men nu förväntas Yohan Cabaye va tillbaka och det är ett enormt stort plus. Man vann i veckan mot Morecambe och nu borde lite självförtroende ha infunnit sig. Man möter Fulham i ett perfekt skede och jag tror man vinner.

Singlar krysset mellan West Ham och Stoke. Kommer garanterat att bli en tight match med tuffa tag ute på planen. Mer kamp än skönspel och jag tror på 0-0 eller 1-1.

Bolton har stora problem med skador och man har även börjat säsongen tveksamt. Blackburn med hemmafördel bör fixa det.

Om jag ska välja ut några "drag" så tycker jag Ipswich och Charlton har bättre chans än vad strecken säger. Birmingham spelade tuff match mot Yeovil i cupen i veckan och den gick enda till straffar. Kan vara slitna.

Leicester har visat riktigt bra form och borde nog vinna över Charlton. Men hemmalaget är alltid luriga och runt 55% på en tvåa anser jag vara en aning högt.

För er som inte vet så spelas Topptipset hos Svenskaspel och länk hittar du här under. Systemet jag har lämnat kostar 72 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar