lördag 10 augusti 2013

Tradingspel nummer 94: Brighton - Derby

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! 

Kommentar/Analys:


Nu börjar äntligen utbudet av intressanta fotbollsmatcher fylla livebetting kupongen ! Igår drog både Ligue 1 och Bundesliga igång och idag är där fler matcher i båda dessa ligor som ska spelas. Premiäromgångar och de efterföljande omgångarna är alltid luriga. Det tar ett par omgångar innan man ser vilka lag som är riktigt heta och vilka som kommer att tillhöra bottenskiktet. Så man bör egentligen inte sports trada på dessa matcher...

Men... det är lättare sagt än gjort efter en sommar utan någon som helst action på betfairkontot ! Idag hittar jag inte något spel i vare sig Ligue 1 eller Bundesliga utan jag riktar in mig på The Championship i England. Utsikterna för ett nytt vinstspel ser väldigt goda ut.

Brighton körde igång säsongen med att förlora på bortaplan mot Leeds. Förlusten blev ganska tung då Leeds gjorde sitt vinstmål en bra bit in på stopptiden i andra halvlek... Man är säkert revanschsugna efter den snöpliga förlusten. Man har även hunnit med att spela i Ligacupen och där åkte man ut direkt. 1-3 mot Newport Country imponerar verkligen inte.

Derby var ytterst nära att få med sig 3 poäng från premiäromgången men Blackburn kvitterade till 1-1 i minut 89. Det blev även slutresultatet när domaren blåste av matchen. Även Derby var aktiva i Ligacupen och där blev det en 0-1 vinst mot Oldham.

Som sagt, detta är bara omgång 2 och det är alltid lurigt. Men jag tycker iallafall att No4-Strategin med låg till medelinsats passar ganska bra.

Vill bara påminna om en sak till. Monaco är nykomlingar i Ligue 1 till den här säsongen och de har verkligen värvat friskt ! Som exempel så spelar förra säsongens målspruta i Spanska Ligan där. Radamael Falcao. Monaco möter Bordeaux ikväll på bortaplan och det ska bli otroligt spännande och se vad laget kan åstadkomma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar