torsdag 29 augusti 2013

Svenskt Spel ger dig speltips och heta erbjudanden

Det finns många sidor om spel och betting ute på nätet som skriver ungefär om samma sak som jag gör här på Fotbollstradaren.com. Om en sida tilltalar en handlar oftast om ifall den ger svar på de frågor man har eller om den är informativ inom det område där man har sina intressen. Gillar man t.ex speltips så bör sidan handla om speltips och framförallt vara uppdaterad med nya tips dagligen. Annars skulle den inte ge något för mig som besökare.

En sida som jag fastnat för är www.svensktspel.nu där man kan få ta del av stryktipsförslag från Svenskaspels stryktipset. Sajten har även ett par speltipsexperter som levererar rekar och gör det främst från fotbollsligorna runt om i Europa.

Svenskt Spel kombinerar sina tipsförslag med erbjudanden och en och annan recension från flera spelbolag online. Man har också en sida på sidan som handlar om livestream. Här kan man få tips om var man kan se olika fotbollsmatcher online istället för via någon TV kanal. En annan sak som gör att sidan tilltalar mig är den snygga designen och att det är väldigt lättnavigerat. Man hittar snabbt det som man är ute efter via menyraden. Något som man också skriver om är Poker och Bingo men här är inte utbudet lika brett.

För besökaren har även sajten tagit fram en stor bonustabell där man samlat alla erbjudanden och även skapat topplistor inom kategorierna bingo, odds, poker och casino. Man har rankat spelbolagen och listat de spelbolag som är bäst överst inom varje kategori. Erbjudandena är något som Svenskt Spel har stor fokus på och man kan läsa om ett nytt erbjudande från något av spelbolagen nästan varje dag. Så det ger besökaren ett skäl till att återvända till sajten.

Något som är viktigt för Svenskt Spel är också att du som spelare tar ett ansvar för ditt spelande. Man kan med andra ord läsa om ansvarsfullt spel på sajten där man rekommenderar att du inte spelar för mer pengar än du har råd att förlora och att det finns hjälp att få ifall det behövs.

Svenskt Spel får bra betyg från mig och kan starkt rekommenderas om man jagar speltips kombinerat med olika erbjudanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar