torsdag 29 augusti 2013

Tradingspel nummer 98: Standard Liege - FC Minsk

Tradingmetod: Storfavoritsmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: NYA PENGAR PÅ BETFAIRKONTOT !!!

Kommentar/Analys:


Då har man varit i Spanien en vecka och vilat upp sig! Nu kommer jag att köra igång med tradingtipsen på allvar igen och det kommer att bli en lönsam höst för den som väljer att rygga spelen :) Jag hoppas iallafall det. Vi startar med en kvalmatch till Europa League slutspelet där jag har hittat ett intressant och prisvärt spel.

Första matchen slutade 0-2 till Liege och enligt rapporter ska dem har varit fullständigt dominerande i den matchen. Man kommer givetvis inte att släppa detta försprång så det lär bli Europaspel för belgarnas del den här säsongen.

Ser väldigt trevligt ut i upptakten på ligan. 2 raka segrar har det blivit mot både Club Brügge och Genk. Inga blåbärslag direkt.

FC Minsk kommer från Vitryssland. Formen är ganska usel. 1-2 förlust hemma mot Novopolo och nu sist blev det storstryk med 4-1 mot Soligorsk... Man kommer med stukat självförtroende och en uppförsbacke som är brantare är en brandstege... Hur är det egentligen med motivationen ?

Det är tyvärr inte slut på eländet där. Nästan hela deras backlinje saknas så en hel del unga spelare har kallats in till truppen. Läget kunde minst sagt varit bättre.

På förhand ser detta ut som en solklar tradingvinst och det får vi hoppas det blir också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar