måndag 5 augusti 2013

Tradingspel nummer 93: Norrköping - Mjällby

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: FÖRLUST !!! Det blev tyvärr ingen optimal start på höstsäsongen...

Kommentar/Analys:


Efter lite semester så kör jag igång med tradingspelen igen ! Har fått in en del förfrågningar om när jag skulle starta. Känns riktigt kul att spelen är så pass uppskattade :) Ett par ligor har redan startat ute i Europa men det dröjer en stund till innan de "hetaste" ligorna drar igång. Men som sagt, NU KÖR VI IGEN !!!

Idag drabbar de två målgladaste lagen i Allsvenskan samman. Sneglar man på lite statistik så har Norrköpings matcher slutat med ÖVER 2,5 mål i 68,8% av fallen och Mjällbys snitt ligger på 62,5%. De flesta förväntar sig nog en målglad fight idag. Allt annat vore lite märkligt. Men fotboll är inte alltid helt logiskt som vi alla vet...

Båda lagen har bra dagsform. Hemmalaget har ingen förlust på de 3 senaste matcherna och Mjällby har inte förlorat på 4 raka. Men då har man 3 oavgjorda och bara 1 vinst.

Jag kör med en liten mjukstart och tar inga större risker med Säkerhetsbältesmetoden. Metoden är enkel men oj så lönsam den kan vara! Det behöver inte alltid vara superavancerade tradingmetoder för att betfairkontot ska växa.

Jag hoppas verkligen att jag kan börja med en riktigt skön vinst och få den rätta feelingen på direkten. Hösten kommer att innebära $$$ förhoppningsvis. Häng på vettja! Läs mer om hur du kan ta del av 17 olika tradingmetoder (23 om man räknar med alla varianterna) på denna sidan.

4 kommentarer:

 1. Kul att du är igång igen!
  Jag tror många andra också haft semester från fotbollstradingen, det har ju varit rätt tunt med matcher.
  Men nu börjar det bli dags igen, kommer som vanligt att följa dina tips med stort nöje och för att dryga ut kassan.

  Vi håller tummarna för en god nystart!
  Janne

  SvaraRadera
 2. Tror jag med. Ibland behöver man samla lite nya krafter :)

  Franska ligan sätter igång på till helgen och det gör även Bundesliga så vi har mycket att se fram emot ! Kommer bli en kanonhöst!

  SvaraRadera
 3. Så roligt att du är på gång igen:).Fortsätter att följa din blogg och hoppas förstås på lite extra pengos:)
  Har skrivit till din e-mail och bad om lite tips och råd, du svarar väll nu hoppas jag för du kom från semester. MVH/Sunita

  SvaraRadera
 4. Tanken är att mina läsare som följer spelen ska öka på sin kassa successivt så det får vi hoppas på :)

  Har sett ditt mail och ska svara så snabbt jag kan.

  SvaraRadera