söndag 5 maj 2013

Tradingspel nummer 82: Juventus - Palermo

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: NYA CASH PÅ KONTOT !!! JUVENTUS BLEV SERIE A MÄSTARE :)

Kommentar/Analys:


Jag är en trogen supporter när det gäller fotbollsklubben Juventus FC och har varit så i 15 år skulle jag tippa på. När klubben åkte ner i seriesystemet så blev jag otroligt besviken och det var även då Zlatan och många andra spelare valde att lämna. Jag kan inte klandra dem. Vem vill representera en sån klubb ?

Men nu är man tillbaka där man hör hemma, i Serie A toppen, och idag kan man säkra ligaguldet framför ögonen på hemmafansen ! Tar man 3 poäng så blir det omöjligt för Napoli att hinna ikapp och man är nog ganska sugna på att göra detta.

Men...

Idag möter man ett heltaggat motståndarlag som har fått "ny luft under vingarna" på senare tid. Palermo har 3 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster på sina 5 senaste matcher och sist blev det en superskön 1-0 vinst mot Inter. En tid såg Palermo ut som ett glasklart Serie B lag till nästa säsong men efter 5 raka utan förlust ser det genast bättre ut. Man man är långtifrån säkra så varenda liten poäng är guld värd.

Juventus är storfavorit och man kan säkra ligaguldet, men lag som slåss för sin existens kan vara fantastiskt jobbiga att möta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar