torsdag 30 maj 2013

Tradingspel nummer 91: Öster - IFK Göteborg

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: RÄTT !!! INGET DRÖMSCENARIO MEN DET BLEV ÄNDÅ ETT LITET PLUS :)

Kommentar/Analys:


Som alla andra nykomlingar så började Öster säsongen väldigt bra men sedan dess har det rent ut sagt gått käpp rätt åt helvete... Man är nu uppe i 6 raka förluster och på dessa 6 matcher har man endast mäktat med att göra 4 mål framåt. Det är inte Allsvensk klass precis... I sina 2 senaste (mot AIK och Kalmar) har man i båda matcherna släppt in 3 mål. Formen är allt annat är god.

Det ser aningen trevligare ut för IFK Göteborg. Tvåa i tabellen bakom Helsingborg och bara 1 förlust på 10 matcher. Sist fick man med sig 1-1 borta mot svårspelade Gefle och det får anses som ett bra resultat. Nu möter man ett av, om inte, det allra sämsta laget i Allsvenskan och siktet är givetvis inställt på vinst.

Tycker att "Säkerhetsbältesmetoden" känns riktigt "säker" den här gången. Ingenting är givetvis helt säkert men med tanke på förutsättningarna så borde det bli nya pengar på kontot.

Nu är det snart bara 24 timmar kvar av kampanjen från Fotbollspengar 5.0 där priset bland annat är nedsatt med 500 kr så är du intresserad av att börja tjäna pengar på sports trading så bör du agera nu. Alla detaljer och mer info om kampanjen hittar du genom att klicka här.

Efter köpet så får du gärna kontakta mig om du behöver vägledning eller har frågor. Jag har själv varit nybörjare en gång i tiden och vet att man kan ha en hel del frågor :) Mitt mål är att hjälpa alla som vill tjäna pengar på sports trading, för det är definitivt möjligt för vem som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar