lördag 18 maj 2013

Tradingspel nummer 88: Freiburg - Schalke

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Schalke 04 ställde till det rejält för sig själva i senaste matcher. En vinst hade inneburit säkrat kvalspel till Champions League men istället så förlorade man mot Stuttgart (som inte hade något att spela för) med 1-2 på hemmaplan... Idag är det sista ligamatchen som gäller för säsongen och man kunde inte fått en värre avslutningsmatch.

Man möter ett heltaggat Freiburg som ligger 1 poäng efter Schalke 04... Vinner Freiburg så får de spela kval till CL och det vore en fantastisk framgång ! För Schalke räcker det med med ett oavgjort resultat (om inte Frankfurt vinner sin match med 4 bollar eller fler) och en vinst skulle säkra platsen till 100%.

Men Freiburg lär bli en riktigt svår nöt att knäcka. På de 7 senaste har Freiburg 5 vinster och 2 förluster. Tittar man även på insläppta mål på de 7 senaste så har man bara fått hämta bollen i eget nät 5 gånger. Med andra ord, en riktigt stark defensiv.

Det kommer att bli en riktigt ruff match där båda lagen har extremt mycket att spela för. Personligen så ser jag att Freiburg vinner då Schalke 04 har haft sin chans till att säkra avancemang men inte lyckats knyta ihop säcken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar