fredag 3 maj 2013

Tradingspel nummer 80: Hertha Berlin - Erzgebirge

Tradingmetod: HT/FT-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: FEL !!!

Kommentar/Analys:


Hertha Berlin är sedan en stund tillbaka klara för Bundesliga nästa säsong. Man har bara 4 poäng ner till Braunschweig men det har inte så stor betydelse då både 1:an och 2:an går upp. Sen är där ett rejält glapp ner till Kaiserslautern på 17 poäng !

Därför kan jag inte riktigt förstå det stora favoritskapet i dagens match. Visst, Berlin är riktigt starka på hemmaplan och man har inte heller förlorat en enda hemmamatch under säsongen. Man vill nog gärna fortsätta denna fina svit. Formen är även bra med 7 raka utan någon förlust. Vad talar då emot ?

Man brukar ju säga att motivation slår klass och så är fallet idag då det lite sämre laget borde ha enorm motivation ! Erzgebirge ligger nämligen farligt nära play-off platsen för nedflyttning. Endast 3 poäng skiljer dem åt mot Dresden... Där är 3 matcher kvar att spela av säsongen så nu är varje match och varje liten poäng extremt viktig.

På sistone har man spelat snålt och har bara 1 förlust på sina 7 senaste. Idag lär man göra allt för att krympa ytorna för Hertha.

Förresten, glöm inte att checka in kampanjen för maj månad när det gäller Fotbollspengar 5.0. Man får bland annat en rabatt på 500 kr plus att SPORTZ ingår (värde runt 5000 kr). För att läsa mer om kampanjen så kan du klicka här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar