tisdag 14 maj 2013

Tradingspel nummer 86: Arsenal - Wigan

Tradingmetod: Storfavoritsmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: RÄTT OCH BYE BYE WIGAN !!!

Kommentar/Analys:


Vilken match vi har att se fram emot ! Arsenal har fortfarande möjligheten att knipa direktplatsen till Champions League men då måste man vinna mot Wigan. Men det lär bli svårt att nå tredjeplatsen. Om man vinner idag så ligger man ändå 2 poäng efter Chelsea och då måste man vinna sista matchen samtidigt som Chelsea förlorar.

Fjärdeplatsen, som innebär kval till CL, har man inom räckhåll. Men för att själva ha "kontrollen" inför sista omgången så måste man även vinna idag. Ett oavgjort resultat innebär att man måste förlita sig på att Tottenham tappar poäng i sista omgången. Med andra ord, idag går laget stenhårt för vinst!

Det ser mörkt ut för Wigan. Just nu ligger man strax under nedflyttningsstrecket och man har även 3 poäng upptill Sunderland som ligger strax ovanför strecket. Idag måste man alltså vinna för att ha en hyfsad chans till Premier League spel även nästa säsong. En förlust och man kan säga adjö.

Men där är nog inget fel på självförtroendet i laget. I söndags så besegrade man Manchester City i FA-Cup finalen med 0-1 och detta innebär Europaspel till nästa säsong ! Men hade Wigan fått välja mellan att vinna FA-Cupen och stanna kvar i Premier League så tror jag att de hade valt det sistnämda...

Det lär nog bli en rolig match att följa då båda lagen måste gå för vinst. De flesta tror på en målglad historia men Wigan kommer att spela oerhört tajt och man vill nog gärna kopiera slutresultatet från FA-Cup finalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar