tisdag 12 mars 2024

Arsenal - Porto: Dubbla insatsen med en BetBuilder från Bet365


Tisdagen bjuder på två returmöten ifrån Champions League och jag har valt att lägga en BetBuilder i matchen mellan Arsenal och Porto. Portugiserna vann något överraskande med 1-0 hemma i Portugal efter ett sent mål av mittfältaren Galeno men frågan alla ställer sig är om detta kommer att räcka för att avancera vidare till nästa fas av CL slutspelet ? Det är ytterst tveksamt då Arsenal kommer att att vara taggade till tårna hemma på Emirates Stadium och revanschlusten bör vara oerhört stor efter att laget gjorde en ganska slätstruken insats i första mötet med bland annat 0 (!) skott på mål. Så lär inte fallet bli hemma i London och jag väljer att investera i följande BB hos Bet365 till dubbla degen.

Över 0 mål för Arsenal
Över 5 hörnor för Arsenal
Över 0 kort för Arsenal
Över 0 kort för Porto
Borges Wendell (Porto) - Över 0,5 regelbrott

Sammanlagt odds: 2,00
Insats: 3/5 units (3% av den totala spelkassan)
Matchstart: 21:00

Minst 1 mål för engelsmännen

Arsenal var som sagt ovanligt bleka i första mötet och att man inte ens lyckades få 1 skott på mål är högst ovanligt. Efter denna match så har man pangat in 12 mål på 3 matcher i Premier League och ikväll lär vi utan tvekan få se minst 1 mål. Porto är ett bra lag men man kommer inte att lyckas nolla sina motståndare två gånger på raken.

6 hörnor eller fler

Porto har 1-0 att gå på så defensiven lär prioriteras i första hand. Det viktigaste blir att inte släppa in ett tidigt mål så försvaret kommer att ligga lågt och låta Arsenal ha mycket boll. På grund av detta så borde hörnor kunna skapas och under 90 minuter är chanserna extremt goda för minst 6 hörnor för Arsenal.

Båda lagen tar minst 1 kort

Första matchen slutade med att Porto fick 2 gula kort och Arsenal fick syna ostskivan 3 gånger. I ett sånt här viktigt returmötet har jag otroligt svårt och se att något utav lagen skulle stanna på 0 varningar efter slutsignalen. Den enda varningssignalen är att Clement Turpin är matchdomare och det är en man som allt som oftast kan vara en aning snål med att plocka upp kortleken 

Borges Wendell minst 1 regelbrott

Detta är en no brainer att ta med i BetBuildern. Borges Wendell är ordinarie vänsterback i Porto och gjorde en strålande insats i förra mötet då han ställdes mot Bukayo Saka och stod då för 2 regelbrott. Till kvällens match blir det en repris då han återigen får Saka på sin vänsterkant och att han ska stå för minst 1 regelbrott är hugget i sten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar