onsdag 13 mars 2024

Dagens dubbel hittas i Premier League och Champions League


Gårdagens BetBuilder mellan Arsenal - Porto blev en succé till oddset 2,00 och idag tänkte jag försöka spinna vidare med ett nytt vinstspel i form av en dubbel. Matcherna som jag har valt att rikta in mig på är Premier League matchen mellan Bournemouth - Luton samt returmötet i Champions League mellan Dortmund - PSV. Båda fighterna har en enormt stor potential till att bli mycket underhållande och att vi får se mål är nästintill 100% säkert så därför väljer jag att snickra ihop följande dubbelspel.

Missa aldrig ett nytt inlägg! Följ mig på X och/eller Facebook.

Match 1: Bournemouth - Luton
Speltips: Luton Ö0,5 mål
Odds: 1,43
Start: 20:30

Match 2: Dortmund - PSV
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,52
Start: 21:00

Sammanlagt odds: 2,17
Insats: 3/5 units
Spelbolag: Vid skrivande stund erbjuder Coolbet högst odds på dubbeln

Bournemouth blandar högt med lågt

Bournemouth är ett spännande lagbygge som allt som oftast är inriktat på offensiv och underhållande fotboll men det är också ett lag som blandar och ger när det gäller prestationer. Under säsongen har man t.ex besegrat lag som Manchester United och Newcastle men i förra matchen, när man ställdes ut av spelbolagen till 1,35 hemma mot jumbolaget Sheffield United, så blev det ett snöpligt poängtapp och det var även ytterst nära förlust då 2-2 målet dröjde till den 91:a minuten. Tittar vi på Bournemouths 7 senaste ligamatcher så lyder facit 1-4-2 så formen är inte riktigt på topp i nuläget.

Jag har sett en hel del av Lutons Premier League matcher den här säsongen och det är otroligt förvånande att laget ligger på en nedflyttningsplats. Man har i många av sina matcher spelat fin och finurlig fotboll men tyvärr ändå kammat noll på grund av för dålig effektivitet framför mål men något som imponerar stort när det gäller detta Luton lag är att man har lyckats pricka in minst 1 mål i sina 15 senaste ligamatcher! Inte alls illa och mot ett halvtaskigt Bournemouth försvar så anser jag chanserna goda till att den här sviten förlängs ytterligare. Det mesta talar för en målrik tillställning och att Luton är med och bidrar med minst 1 balja känns högst logiskt.

Mycket står på spel i returmötet

Precis som förväntat så blev det en sevärd och underhållande match nere i Nederländerna när PSV tog emot Dortmund. Att slutresultatet skrevs till 1-1 var något missvisande då det sannerligen inte saknades chanser för fler mål i matchen. Tyskarna var såklart mest nöjda över resultatet för nu lär det bli väldigt svårt för PSV att avancera vidare då det alltid är väldigt komplicerat att besegra Dortmund hemma på Signal Iduna Park. Stämningen och atmosfären lär bli elektrisk och hemmafansen kommer göra allt i sin makt för att bära fram sitt älskade lag till en triumf.

Med tanke på hur första mötet såg ut och att både Dortmund samt PSV har supergiftiga anfallsvapen till sitt förfogande så ska det mycket till om något utav lagen ska lyckas med bedriften att hålla nollan under 90 minuter. Visst finns risken för ett avvaktande spel (inte minst i första halvleken) men det ligger inte riktigt i dessa lags DNA att försvara. Här gäller istället mottot "Anfall är bästa försvar".

Spelbolagen har självklart stenkoll på detta och 1,52 på BLGM är inte supersexigt men att kombinera med att Luton gör minst 1 mål känns riktigt fint och dubbeln till 2,17 är värd 3 units i min bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar