söndag 11 december 2011

Ingolstadt - St Pauli (Tyskland, Bundesliga 2)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,85 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 till oddset 17,0.

Resultat: PLUSMINUSNOLL !!! Matchen står fortfarande 0-0 i 65:e och jag fyller på min 0-0 försäkring. Ingolstadt gör 1-0 i 89:e och jag gå ut utan att förlora någonting. Hade det säremot slutat oavgjort hade förlusten blivit 600 kr då jag inte valde att helförsäkra fullt upp. Riktigt svagt av St Pauli !!

Kommentar/Analys:


Idag åker till St Pauli för att plocka hem 3 enkla poäng mot jumbon Ingolstadt. För visst kommer det bli "3 enkla poäng" ? Jag tror detta !

Hemmalaget har för tillfället extrema problem med målskyttet. Defensivt ser det bra ut. Detta vittnar 2 insläppta mål på 3 matcher på. Men då ska man också tänka på att Ingolstadt inte har lyckats producera ett enda mål framåt på dessa 3 matcher... Då blir det liksom ingen idé att skryta om sitt grymma defensivspel. Vilket lag som helst i världen kan "parkera bussen framför mål" för att citera Mr Mourinho.

Och idag kommer ett av seriens bästa lag på besök som för övrigt inte har förlorat på 6 raka matcher. 4 vinster samt 2 oavgjorda.

St Pauli har som mål att ta sig upp i högsta serien, det vill säga Bundesliga. Ska detta bli verklighet så SKA lag som Ingolstadt besegras med lätthet. Men lätt tror jag inte det blir. Ingolstadt kommer säkerligen prioritera defensiven (som i alla andra matcher) men ett lag av St Paulis kaliber ska kunna få håll på motståndarna. Ett mål tidigt i matchen innebär nog målfest då hemmalaget måste öppna upp sig lite mer.

HÄR SKRIKER DET BORTASEGER !!!

Blir det 0-1 kommer jag omedelbart att gröna ut mig. Vid 0-0 i ungefär 65:e minuten fyller jag på min försäkring och skulle ett mirakel ske, det vill säga att Ingolstadt lyckas klippa in 1-0 så börjar jag försäkra 1-1 eller så tradar jag ut. Beror helt och hållet på när målet infaller.

Men.... jag har hört att mirakel är sällsynta ?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar