fredag 20 maj 2011

Dijon - Boulogne (Frankrike)

Vill först och främsta säga att Johan Elmander är klar för Galatasaray om någon har missat detta ! Han har själv sagt att han trivdes bra i Bolton så detta kom som en blixt från klar himmel.

Men iallafall, jäkligt kul och även Fatih Terim är klar som nu coach för "Gala". Ska bli kul att se vad Elmander kan uträtta i turkiska ligan framöver.

Nu till dagens tradingspel !

BOKA "Övriga Resultat" i matchen Dijon - Boulogne.

Odds: 5,9

Bolag: Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK !

Resultat: RÄTT !!! Blev lite orolig när marknaden blev stängd i 10:e minuten... Men det visade sig att Boulogne gjorde 0-1 :) Det var bättre än ett hemmamål. Det tog inte lång tid tills oddsen hade stabiliserat sig igen och man kunde enkelt ta sin vinst i 20:e minuten om man ville. Jag väntade tills den 25:e minuten innan jag gröna ut. Pengar på kontot igen !

Kommentar:
Dijon slåss om förstaplatsen och därför har dom tryckts ner i odds något oerhört. Boulogne är inte ett så jättestabilt lag då man både gör rätt mycket mål men även släpper in.

Statistiken talar inte för detta spel men jag kan inte låta bli när det gäller fransk fotboll. Där brukar ju inte bli några målkalas precis...

Jag trycker in medelinsats här och hoppas på att 0-0 står sig i 12-15 minuter. Då grönar jag ut till en vinst :)

Hämta dina 50 kr hos PrimeScratchCards nu. Det enda du behöver göra är att regga dig för ett nytt konto och sen får du 50 kr helt utan insättningskrav !

Använd dina 50 kr till att försöka vinna 10 miljoner hos PrimeScratchCards !

2 kommentarer:

 1. Hei
  Vil du forklare litt hvordan øvriga resultat markedet fungerer.forstår ikke den høye oddsen for å kjøpe selge på andre resultat. det er vel lite sannsynlig at det blir andre resultat enn det som er oppført!

  mvh.Egil
  Egil

  SvaraRadera
 2. För att det ska gå in på övriga resultat så måste något av lagen komma upp i 4 gjorda mål och detta händer inte så värst ofta.

  Därför är denna metod väldigt kraftfull men man måste vara försiktig, det kan stå en dyrt om man gamblar för mycket.

  SvaraRadera