söndag 22 maj 2011

Lecce - Lazio (Italien, Serie A)

Tradingspel: Boka Oavgjort

Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 och halvförsäkring på 1-1.

Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK !

Resultat: RÄTT !!! Lazio vann precis som jag trodde och dom gjorde även 0-1 i sjätte minuten. När målet kommer så tidigt är det bara att gröna ut och ta sin vinst :) Precis det gjorde jag. Nya pengar på mitt Betfair kontot !


Lazio slåss för en CL plats ocg vinner man dagens möte med Lecce kan man gå upp till en fjärdeplats om då inte Udinese vinner eller spela oavgjort hemma mot Milan.

Sannolikheten för att Udinese ska förlora mot ett lag som redan har vunnit Serie A är inte så stor. Kryssoddset på den matchen ligger väldigt lågt så den är säkert riggad...

Lecce har absolut ingenting att spela för. Bara hedern om man nu har kvar en ens...

Jag tror att Lazio kommer vinna hyfsat komfortabelt. Mycket bra odds både på att boka oavgjort och att spela på 0-0. Ett så kallat prisvärt tradingspel !

Gör Lazio 0-1 så kommer jag att avvakta. Har ju då min 1-1 försäkring kvar. Står det 0-0 i halvlek fyller jag på min 0-0 försäkring lite grann. Gör Lecce 1-0 arbetar jag istället med de oavgjorda resultaten och försöker att säkra upp.

Better safe than sorry


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar