söndag 15 maj 2011

Topptipset Söndag

Bli Kund Hos Svenskaspel Och Spela Topptipset
Arsenal - Aston Villa 1X2
Birmingham - Fulham 1X2
Liverpool - Tottenham 1X2
Wigan - West Ham 1X
Chievo - Udinese 2
Napoli - Inter X
A.Bilbao - Malaga 1X
Getafe - Osasuna 1X2

Resultat: WOW !!! RÄTT !!! HÄRLIGT !!! :D Utdelningen blev helt absurda 12.309 SEK !!! Man vaknade precis upp som en rik man :) Udinese gjorde jobbet och även Napoli - Inter. Ibland är det riktigt bra med uppgjorda matcher :D

Bli Kund Hos Svenskaspel Och Spela Topptipset
Kommentar: Det ryktas att Chievo - Udinese ska vara uppgjord. Oddset på tvåan är otroligt lågt hos samtliga bettingbolag. Vinner Udinese så går dom upp på Champions League plats så det får bli en säker 2.

Även Napoli - Inter ryktas vara uppgjord. Kryssresultatet är lågt i odds. Jag är inte lika säker här som på Udinese matchen men tror ändå på ett kryss.

Malaga och West Ham vinner inte idag. Det skulle förvånad mig oerhört.

Idag ska det bli 8 rätt !!!

4 kommentarer:

 1. Snyggt!! Nog för att Italienarna kan vara bra att ha ibland men AV, Spurs och Fulham höjde nog upp utdelningen en hel del!

  Hur brukar utdelningarna se ut på ett ungefär på just topptipset? Stryket är ju onekligen rätt knivigt att få in 12-13 rätt på och när det väl händer så är det ju i regel låg utdelning (då jag inte har råd med monstersystem).

  Kanske rent av är bättre att lira topptipset?

  SvaraRadera
 2. Tackr :) Givetvis gjorde dom det men jag hade ju aldrig satt säker 2 och säkert X på de italienska matcherna om inte ryktet gick att dom var uppgjorda så jag får tacka dom. Därför kunde jag täcka upp de andra matcherna otroligt mycket.

  Det är väldigt varierande, ibland kan det bli 100 kr och ibland 50.000 kr.

  Men man har en rimlig chans att få 8 rätt på topptipset och även få in ett par skrällar för bara 50-100 kr. Prova att satsa 50-100 spänn på stryktipset... Det är dödsdömt, där krävs sån oerhörd tur.

  Jag tycker topptipset är ett helt otroligt spel för man har chans att vinna stora summor. Nu menar jag in 1 miljon för det går inte men 10.000-20.000 kr vinster är inte omöjligt :)

  Den där miljon vinsten som ska förändra ens liv händer inte så ofta och därför spelar jah Lotto för en tjuga på onsdagar och lördagar ;) 99 miljoner hade inte suttit fel.

  Testa topptipset, det är det bästa spelet som Svenskaspel någonsin har kommit på :D

  SvaraRadera
 3. Tror jag ska ge det några försök. Fast frågan är om det blir svårare eller lättare att hitta vinster nu när de stora ligorna börjar närma sig sitt slut (inte minst då england)?

  SvaraRadera
 4. Det tycker jag :) Det brukar bli lite svårare nu i slutet men då kan det bli härliga utdelningar också ! Så lite större system kan löna sig nu.

  SvaraRadera