söndag 1 maj 2011

Villareal - Getafe (Spanien, La Liga)

Spel: Boka Oavgjort

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 och en helförsäkring på 1-1.

Bolag: Betfair - Nya Kunder Får 300 SEK!!!


Resultat: RÄTT !!! Ännu en gång tog laget som inte skulle göra det ledningen och man fick ingen chans att gröna ut. Villareal kvitterade i andra halvlek och min helförsäkring på 1-1 betalade sig. Efter 2-1 vågade jag inte riskera att Getafe skulle göra 2-2 så jag gröna ut. En liten men säker vinst :)

Kommentar:


Villareal jagar den så åtråvärda fjärdeplatsen som ger kval till Champions League och ett lag i Villareals kaliber ska vara i det finrummet om någon frågar mig.

Det är bara att glömma matchen mot Porto i veckan som gick, där gick allting fel i andra halvlek och förhoppningen om en titel grusades nog. Eller, det är 98% säkert efter en 5-1 förlust...

Har laget skakat av sig den förlusten tror jag att dom besegrar Getafe hyfsat enkelt. men ingenting är som sagt säker i fotbollens värld så det får bli en halvförsäkring på 0-0 och sen fegar jag med en helförsäkring på 1-1. Villareal är ju inte det mest stabila laget har dom ju visat ett antal gånger..

Skulle Villareal ta ledningen med 1-0 så tradar jag inte bara ut matchresultat utan också 1-1 försäkringen. Det bästa med denna metoden är just att man har möjlighet att trada ut 1-1 resultatet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar