tisdag 17 maj 2011

Varför man ska låta bli vissa matcher helt och hållet.

Kvällens match mellan Man City och Stoke bör man låta bli att trada på helt och hållet.

Varför?

Tittar vi först på oddset för oavgjort så tradas det i skrivande stund på 4,5/4,6 och det är helt normalt. City på hemmaplan är bra medans Stoke inte brukar vinna på bortaplan.

Då bör ju 0-0 oddset vara hyfsat högt kan man tänka sig? Men icke. man får just nu 13 i odds på 0-0... Boka oavgjort för 4,6 och spela 0-0 till odds 13 = ALDRIG PRISTVÄRT OCH GÖR DET ALDRIG !

Man kan hitta matcher med samma odds på att boka oavgjort med 0-0 odds över 20 och ibland även 25.

City och Stoke brukar ju ha grymma försvar och det såg vi inte minst i FA-Cup finalen i lördags. 1-0 blev det då bara. Man kanske skulle ta och spela under 3,5 mål för att sedan gröna ut en bit i matchen ? Låt oss titta på oddsen för detta.

Samma scenario här, oddsen är rent för dåliga ! 1,37 på att det ska bli under 3,5 mål är inte heller det prisvärt.

Jag var helt inställd på att trada den här matchen ikväll men hittade inget prisvärt odds. Hade det varit för något år sedan så hade jag spelat på matchen ändå för att "jag hade planerat detta från första början". Idag tänker jag annorlunda.

Ska man tjäna stadiga pengar på sports trading gäller det att välja sina lägen och aldrig spela bara för "spelandets" skull. Då blir man en loser och snart en pank loser...

Inte kund hos världens största oddsbörs Betfair inu? Bli det genom att klicka här och ta del av dina 300 kr i bonuspengar !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar