tisdag 3 maj 2011

Barcelona - Real Madrid (El Clasico, Champions League)

Tradingspel: Boka Oavgjort (odds: 4,3)

Försäkringar: 25% försäkring på resultatet 0-0 (16,5) och halvförsäkring på 1-1 (10,5).

Tradingbolag: Betfair - Nya Kunder Får 300 SEK!!!

Resultat: RÄTT !!! Pedro stänker in 1-0 för Barcelona i 53:e minuten och man kan enkelt ta sin vinst :) Jag valde att både gröna ut matchresultat och 1-1 försäkringen. Ingen dålig vinst blev där ! Hade matchen stått 0-0 till 65-70:e hade jag börjat fylla på min 0-0 försäkring. Fast att matchen slutade 1-1 så blev där vinst ändå, sports trading kan vara rätt kul !!

Kommentar:


Barcelona gick på en riktig nit när dom gästade Real Sociedad i helgen. Förlust med 2-1 och kanske hade laget redan tankarna på den här matchen ? Nu var det inte så farligt då Real Madrid också lyckades förlora borta mot Zaragoza...

Var inte chansen borta innan till ligatiteln så är det definitivt borta nu anser jag. Madrid laget hade verkligen behövt vinna för att skapa lite spänning i ligan.

Första CL matchen mellan dessa båda lagen slutade som bekant med en 2-0 vinst i Barcas favör. Ingen vettig människa tror väl egentligen att Real Madrid ska kunna vända på steken idag men den gode Mourinho kommer säkert att göra ett tappert försök.

Därav tradingspelet som jag bjuder på idag.

Real Madrid måste alltså gå framåt mot ett av världens skickligaste anfallslag, det vill säga Barcelona. Marcelo kommer att lämna luckor bakåt och även Ramos kommer säkert börja fuska i defensiven om inte R.Madrid gör ett hyfsat snabbt mål.

Då behöver inte Barca många chanser och med spelare som Leo Messi, David Villa, Xavi, Iniesta och många fler så tror jag på 1 mål. Jag tror jag inte heller att Barcelona kommer att börja backa hem bara för att man har 2-0 att gå på.

Jag tror på 1-0 och 2-0 innan pausvilan. Men efter 1-0 tradar jag ut matchresultat och 1-1 försäkringen. Idag kör jag hög insats med tanke på att jag tror stenhårt på deta spel. Jag investerar 4000 kr på att boka oavgjort.

Med så mycket pengar i spel gäller det att vara aktiv när matchen är igång. Går inte att slå över till en annan kanal precis ;)

tjäna pengar på din bloggsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar