torsdag 26 maj 2011

Trelleborg - Syrianska

Tradingspel: Boka oavgjort.

Odds: 3,8

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 0ch sen tar jag en helförsäkring på 1-1.

Bolag: Betfair

Resultat: RÄTT !!! Ett bra exempel på att sports trading kan vara väldigt lönsamt. Man tror stenhårt på ett lag så vinner det andra med 0-1... När Syrianska gjorde 0-1 så var där inte mycket att göra. Oddsen höjdes inte alls nästan. Så jag avvakta och 0-1 stod sig. Det blev den största vinsten i maj ! 2232 kr för att vara exakt :)

Kommentar:
Trelleborg är på gång ! Med Tom Prahl i spetsen kan ingenting gå fel... Eller, kanske. Men inget snack om saken, "Trelle" är på gång !

I förra matchen spelade man 1-1 mot mitt kära Göteborg (Bor i Skåne och hejar på Göteborg, Hmmmm...) och det är väldigt bra. På sin hemmaplan har man alltid varit starka. 3-0 mot Elfsborg för 2 matcher sen talar sitt tydliga språk.

Syrianska då... Jag gillar Syrianska. Dom spelar alltid en glad anfallsfotboll men på sistone har dom också tänkt på defensiven. 3 av deras 4 senaste matcher har slutat 0-0... Börjar likna GIF Sundsvall !

Jag tror att man kommer att backa hem idag och är nöjda med 1 poäng men jag tror samtidigt att Trellborg löser denna uppgift relativy lätt. Spöar man Elfsborg med 3-0 hemma så ska man spöa Syrianska med 5-0 !

Hög insats med tanke på att jag tror stenhårt på detta :)

Men... Var alltid noga med att följa matchen In-Play. Allting kan hända i fotboll !

Blir det 1-0 tar jag min vinst direkt !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar