måndag 16 maj 2011

Tromsö - Sarpsborg (Norge,Tippeligan)

Spel: BOKA Oavgjort till oddset 4,3.

Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 och halv försäkring på 1-1.

Bolag: Betfair - Nya Kunder Får 300 SEK!!!

Resultat: FEL!!! Vilken otursmatch ! 0-1 först sedan 1-1. Var tvungen att gå in och helförsäkra 1-1 då detta stod sig till 65:e minuten. Tromsö gör 2-1 i 90:e och där kom bli en liten vinst... Men... Sarpsborg gör 2-2 och minikatastrofen äe ett faktum. Jag hade redan försäkrat 2-2 lite men förlusten blev ändå svidande. 1300 kr ! Bara att ta nya tag. Förluster hör till men detta var sån otrolig otur så det finns nästan inte ;)

Kommentar: Tromsö ligger på andraplats i tippeligan med 3 vinster,3 oavgjorda och hittills ingen förlust inkasserad. Stabilt lag och främst på sin hemmaplan.

Sarpsborg ligger på en niondeplats med 3 vinster, 0 oavgjorda och 3 förluster. Man tar mestadels av sina poäng på hemmaplan och är inget vidare bortalag.

Jag tror Tromsö vinner detta hyfsat enkelt och tar dom ledningen kan man enkelt ta sin vinst genom att gröna ut matchodds och även rätt resultat, det vill säga 1-1 för 0-0 pengarna är bortblåsta.

Tromsö mot vinst ! Tror mycket på detta tradingspel så det blir en rejäl satsning. Jag vet, efter vinsten på 12.000 kr igår ska man inte få övermod men denna känns bra på förhand :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar