onsdag 4 maj 2011

Manchester United - Schalke 04 (Champions League)

Tradingspel: Boka "Övriga Resultat" (7,6) på Rätt Resultat marknaden.

Tradingbolag: Betfair - 300 SEK I Startbonus Till Alla Nya Kunder

Resultat: RÄTT !!! United började väldigt tafatt och det var faktiskt Schalke som hade chanser första kvarten. Oddset på "Övriga Resultat" driftade upp upp till 9,2 innan start och efter 13 minuter kände jag mig nöjd så jag grönade ut till en garanterad vinst :) I slutet så tröttnade Schalke lite så det rann det iväg till 4-1 men det hade inte så stor bestydelse :) Härlig vinst igen !

Kommentar:


Då var det dags för match nummer 2 mellan Man United och Schalke 04. Förra mötet var ytterst pinsamt för tyskarna då segersiffrorna kunde varit betydligt högre än dom blev... Schalke kan tacka Manuel Neuer för att dom fortfarande har en liten chans till avancemang.

Manchester United har 0-2 att gå på från den första matchen så dom behöver inte börja i ett rasande tempo som exempelvis Real Madrid gjorde igår. Det är Schalke som måste ta kommandot från start och peta in bollarna bakom Edwin Van Der Saar.

Rykte går att Klas Jan Hunteelar ska vara redo för spel efter en tids skada men att han ska börja från start känns tveksamt.

Varför bokar jag egentligen överiga resultat ???

Jo, för att Sir Alex Ferguson har annonserat att både Wayne Rooney och Hernandez ska vila ikväll. Detta är inte 100% säkert men om man ska lita på Betfair grafen så stämmer det. Uniteds odds har nämligen driftat uppåt sen nyheten kom ut.

Även oddset på övriga resultat har stigit och igår kunde man få 6,4... Så snabb var tyvärr inte jag så jag får nöja mig med 7,6.

Insatsen ikväll blir medel då United ändå kommer att ha 2 andra anfallare på plan, det vill säga Owen och Berbatov. Inga dåliga ersättare och Berbatov har visat gång på gång att han är otroligt vass !

Jag tänkte på en grej innan, undrar hur det hade varit att ha Ibrahimovic och Berbatov i anfallet... ? Inte många meter hade sprungits antar jag ;)

Som sagt, jag tror inte på något målkalas ikväll då United kommer att starta försiktigt. Står det fortfarande 0-0 efter 15-20 minuter så tradar jag ut till en vinst :)

Blir det däremot mål så avvaktar jag. Beror lite på hur matchbilden ser ut och lite andra saker.

Lycka Till !sportsbettingprofessor.com

2 kommentarer:

 1. skulle du kunna förklara lkort, hur det funkar med trading? ..mvh

  SvaraRadera
 2. I trading ska man alltid sträva efter att SPELA ett så högt odds som möjligt för att sedan BOKA tillbaka till ett så lågt odds som möjligt.

  På så sätt vinner man hur det än går i matchen.

  Det går ju även att boka till ett så lågt odds som möjligt för att sedan spela tillbaka till ett så högt odds som möjligt.

  Så går det till :)

  SvaraRadera