söndag 12 september 2010

Besviken på Sevilla...

Jag blev fruktansvärt besviken på Sevilla. Att dom inte lyckades få dit en enda boll! Alvaro Negredo pricka ribban 2 gånger!
Han kommer nog inte att sova så gott.
Det var synd, men trading spelen sitter som på räls ju så det blir inkomst ändå ;) Men det är ändå surt att vara sååååååååå nära.

Måste berätta en sjuk grej som hände i lördags. Morsan hade slängt in en Lottorad hos Svenskaspel, rättade lappen sent på lördagkvällen och på lotto 1 var där inget. Hon rättade lotto 2 och räkna till 6 rätt PLUS 2 rätt på Joker!!!!!!!!!
Vinsten blev 5000 kronor. 6 rätt plus tilläggsnummer gav en utdelning på 45.000 kronor.
Men det sjuka är om hade hon haft 1 rätt till på lottokupongen hade hon cashat in DRÖMVINSTEN på 85 miljoner ! Snacka om att vara nära.

Det som också var sjukt var att kupongen var inlämnad på SAMMA kiosk som vann drömvinsten förra gången! Så det hade kunnat blivit en rejäl turbutik :)

Har varit igång nästan hela dagen med att trada med BetAngel. Tog först ett pass på Juventus - Sampdoria (Svårtradad match med tanke på många mål) och sen blev det Birmingham - Liverpool i 30 minuter ungefär. Körde 2 av fotbollspengars metoder idag med men utan framgång. Plus minus noll på första matchen sen en förlust på 110 kronor i den andra. Men sammanfattningsvis en mycket bra trading dag :)

Förresten, imorgon ska jag börja knega på "riktigt" så att säg. Äppelsäsongen har börjat så jag ska hjälpa till att plocka ner skiten. Ser jag fram emot, eller NOT!
Som tur är blir det trading på kvällen vid 21:00 :)
Jag kommer försöka lägga ut tradingtips så gott det går. Tiden blir lite knapp.

Nää, nu ska jag sova så man kommer upp och jag ska drömma om att Sevilla vinner mot Deportivo med 3-0 :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar