torsdag 16 september 2010

BetAngel trading på Liverpool - Steaua Bukarest.

Ikväll var det premiär för Europa League och då hade jag riktat in mig på Liverpool - Steaua Bukarest. Men tanke på att jag redan dragit in 400 kronor på Anderlecht - Zenit så tänkte jag bara trada den första kvarten. Är hyfsat trött och att trada när man är trött har aldrig varit en bra kombination. Så då är det bäst att stå över.

Men som sagt, den första kvarten tänkte jag vinna lite sköna tic :)

Det blev inte alls som jag hade tänkt mig! Joe Cole gör mål efter 26 sekunder och jag har inte hunnit göra nånting.
Efter att marknaden öppnas igen har många inte en aning om var oddset ska vara på UNDER 2,5 mål. Jag utnyttjar detta direkt och efter 2:32 på matchuret så ser min Betfairskärm ut såhär:OBS: Bilden är tagen efter 1-1 målet.

2:32 tog "jobbet" ikväll. Inte fy skam med 122 kronor på så lite tid :)

Nu hade jag tänkt att njuta av fotbollen med en kopp te sedan lägga mig på spikmattan :)

Har ni hittat till min blogg så ser ni nog alla fördelar med sports trading och hur man kan tjäna pengar på Betfair relativt enkelt. Är du inte kund hos Betfair ännu så kan du bli det genom att Klicka Här. Nya kunder får just nu 300 SEK att spela för! Är det en bra deal eller ? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar