lördag 11 september 2010

Om Hoffenheim - Schalke 04.

Det gick riktigt bra att trada på Hoffenheim - Schalke 04 igår! Började med små insatser då jag inte hade tradat på ett tag och efter 45 minuter kände jag mig klar :) Blev plus i kassan igen!

Blev även vinst med metoden från Fotbollspengar. När Hoffenheim nickade in bollen kunde jag stänga matchen med gröna siffror.

Så då var man igång igen! Idag är det en tidig match i Premier League, Everton - Manchester United klockan 13:45 tror jag det var. Jag riktar in mig på den och därför måste jag ha mycket klart innan dess. Topptipset, Stryktipset och se om jag hittar några pretrading spel idag. Gick ju väldigt bra igår :)

Så här finns ingen tid att slösa med, det är bara att sätta igång och arbeta!

Förresten, där är 6,5 miljoner i jackpot på Stryktipset idag! 13 rätt hade inte varit fel ;)

Klicka Här För Att Spela Stryktipset På Svenskaspel.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar